RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#106729  Szerző: Csongii

Kíváncsi vagyok, hogy az AH mikor kapcsolja ki az adókat.
 #106728  Szerző: viktorio

rmihaly76 írta:ebben a pillanatban csend lett.......
de a neten megy tovább a zene...
 #106727  Szerző: asimov

ebben a pillanatban csend lett.......
 #106726  Szerző: Snake

ennyi vóóót
 #106725  Szerző: Nightman

Szerintem ne kezdődjön 28-adjára hogy a slágergárdás működés volt jobb,vagy ez.. Ennek is volt szépsége zeneileg,annak meg.. De ez egyéni vélemény.. Én most már csak csendben hallgatom,és gyertyát is gyujtanék az összes ott dolgozóért.. Gyászolom a demokráciát.. :/ Neo Fm R. I. P.
 #106724  Szerző: Csongii

Mindjááá végeee.
 #106723  Szerző: Pihe

Uhh már csak 5 perc mint ha szilveszter lenne :S :D
 #106722  Szerző: Gabeedj

A ssss az elődök visszatérésénél is jobb:) :)
 #106721  Szerző: asimov

12 frekvencian csiptem meg a Neo FM-et, de ezutan ebbol nagyobb szam mar nem lesz.
 #106720  Szerző: Attis

adminisztrator írta:
Attis írta:
mimi írta:valahogy most nem vagyok meghatódva
Én csak azért vagyok szomorú, mert megértük és megéljük, ami 2009 óta várható volt.
Viszont Medveczky úr - aki eddig se volt nekem túl szimpi - mai, óránként leadott, agyonvágott, értelmezhetetlen közleménye még unszimpatikusabbá tette ezt a rádiót.
Egy biztos, ha a jövőben jogi segítségre van szükségem, nem a fent említett Úrhoz fordulok. :csukottszem:
Az a szomorú, hogy most borítékolható, hogy évekig nem lesz semmi... csak Class FM monopólium (az orsz. kerrádiós piacon).

Illetve, lehet, hogy ide kerül majd a Kossuth, vagy más MR-szolgáltatás, de az nem sok.
Csak az a baj, hogy ez már 3 éve egyértelmű volt. Valamelyik nagyot bukik. Mivel S. és Ny. urak révén a másik rádió pozíciója betonbiztos, ez a rádió lett az áldozat.
Ugyan nekem már a Kossuth is büntetéssel érne fel (a különösen "elfogulatlan" hírei, műsorvezetői miatt), de ki tudja, mit hoz a következő másfél év. Akkor már inkább SSSS... Már kezdem megszokni. :roll:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 584