A Rádió Q frekvenciáján a fehér zajon kívül más nem hallható.A honlapjukon az áll,hogy technikai gondjuk adódott,ezért átmenetileg csak a neten hallhatóak.
csokie írta:Én is ezt mondom. Asszem egy interaktív, betelefonálósnak mondott műsornál az a minimum, hogy nem csapjuk le a telefont, miközben a telefonáló jól hallhatóan még beszél, nem fejezte be a gondolatmenetét. Mellesleg olyat is hallottam már, hogy Fiala egy beteg ember, lelki egészsége nem teljes, ezért ilyen, amilyen. Én az ilyet nem hogy mikrofonhoz nem engedném, emberek közé sem. Nem erre a pályára való. Kész.RadiosJani írta:Nem értek vele egyet, az arrogáns stílusával, a hallgatók kezelésével, meg egyszerűen a hozzáállásával.csokie írta:A Fialáért nem kár abszolút...amennyiben? szerintem az egyik lejobb műsor Reggelente... ami nem "mű"sor...
RadiosJani írta:Nem értek vele egyet, az arrogáns stílusával, a hallgatók kezelésével, meg egyszerűen a hozzáállásával.csokie írta:A Fialáért nem kár abszolút...amennyiben? szerintem az egyik lejobb műsor Reggelente... ami nem "mű"sor...
csokie írta:A Fialáért nem kár abszolút...amennyiben? szerintem az egyik lejobb műsor Reggelente... ami nem "mű"sor...
bandras írta:Sajnálom őket, de a hallgatottsági adatok azt mutatják, hogy valamit nem csinálnak jó.Megy a NeoFM után,a Rádiómenyországba.
Azért az nem egészséges, hogy a 18-49 éveseknél aboszúlt utolsók Budapesten. Még a Katolikus Rádiót, a Bartókot és a Tilos rádiót is sokkal többen hallgatják, mint a Rádió Q-t.