RADIOSITE Fórum

• Rádió Q

#103742  Szerző: egon2

A Rádió Q frekvenciáján a fehér zajon kívül más nem hallható.A honlapjukon az áll,hogy technikai gondjuk adódott,ezért átmenetileg csak a neten hallhatóak.
 #103254  Szerző: csokie

Műsorszórásért valóban nem kell fizetnie, de az áram meg a dolgozók bérét ki kell pengetni akkor is!
 #103204  Szerző: egon2

A Rádió Q közműsor szolgáltató adóként van bejegyezve,nem?Tehát elvileg nem kell sugárzási díjat fizetnie?
Elég nagy vétel körzettel rendelkezik.Az azért durva,hogy a jóval kisebb vételkörzettel rendelkező Tilost többen hallgatják,mint a 60 km-es vételkörzettel rendelkező q-t.
Lehet a q-t előbb lekapcsolják mint a Neo Fm-et!
 #103063  Szerző: mihalylovics

csokie írta:
RadiosJani írta:
csokie írta:A Fialáért nem kár abszolút...
amennyiben? szerintem az egyik lejobb műsor Reggelente... ami nem "mű"sor...
Nem értek vele egyet, az arrogáns stílusával, a hallgatók kezelésével, meg egyszerűen a hozzáállásával.
Én is ezt mondom. Asszem egy interaktív, betelefonálósnak mondott műsornál az a minimum, hogy nem csapjuk le a telefont, miközben a telefonáló jól hallhatóan még beszél, nem fejezte be a gondolatmenetét. Mellesleg olyat is hallottam már, hogy Fiala egy beteg ember, lelki egészsége nem teljes, ezért ilyen, amilyen. Én az ilyet nem hogy mikrofonhoz nem engedném, emberek közé sem. Nem erre a pályára való. Kész.
 #103061  Szerző: csokie

RadiosJani írta:
Nem értek vele egyet, az arrogáns stílusával, a hallgatók kezelésével, meg egyszerűen a hozzáállásával.
 #103058  Szerző: RadiosJani

#102951  Szerző: PooLee

Van/volt több jó műsor is az adón, de összességében mégis egy katyvasz - véleményem szerint ez a baj! Zenék terén egyszerűen nem lehetett kiszámítani: néha csak magyar ment, néha alternatívabbak, néha kevésbé. Indokolva végképp nem volt, hogy miért azokat játsszák, amiket. Ami pedig a műsorokat illeti, a régi Petőfi Sándor rádióhoz tudnám hasonlítani: mindenkihez akart szólni, de pont ezért lényegében nem ért el senkit. Amikor még hallgattam, délelőtt egy idősödő házaspár(?) vezetett talán fogyasztóvédelmi magazint, ezután pedig egy kifejezetten fiatalokat megcélzó program következett, a Zebra. És szerintem lehetne még sorolni bőven a példákat. Lehet, hogy a műsorok önmagukban minőségiek voltak, de ebben a környezetben nem csoda, ha nem értek el senkit...
 #102950  Szerző: csokie

A Fialáért nem kár abszolút...
 #102946  Szerző: noartist

bandras írta:Sajnálom őket, de a hallgatottsági adatok azt mutatják, hogy valamit nem csinálnak jó.

Azért az nem egészséges, hogy a 18-49 éveseknél aboszúlt utolsók Budapesten. Még a Katolikus Rádiót, a Bartókot és a Tilos rádiót is sokkal többen hallgatják, mint a Rádió Q-t.
Megy a NeoFM után,a Rádiómenyországba. ;) Azaz a topiktemetőbe. :D
 #102945  Szerző: bandras

Sajnálom őket, de a hallgatottsági adatok azt mutatják, hogy valamit nem csinálnak jó.

Azért az nem egészséges, hogy a 18-49 éveseknél aboszúlt utolsók Budapesten. Még a Katolikus Rádiót, a Bartókot és a Tilos rádiót is sokkal többen hallgatják, mint a Rádió Q-t.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 50