RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#67677  Szerző: Johnny

hangya írta:Jelöljetek ismerősnek a Facebook-on,Rádió Hangya néven vagyok ott megtalálható.
És oda lesz minden anyag kitéve a Crazy-ről :yeah:
nekem elég ha a "szakma" képbe van
felesleges még pocskondiázni is őket....direkt rosszat miért akarsz nekik? az nem szép dolog
 #67671  Szerző: zenefalo

LuciFerko írta:jólenne ezt befejezni már :gülü2: mint a kisgyerek akinek elvették a játékát :punch:
Tényleg,ebben a topicban csak a mocskolódás megy! :sick:
 #67670  Szerző: LuciFerko

jólenne ezt befejezni már :gülü2: mint a kisgyerek akinek elvették a játékát :punch:
 #67663  Szerző: SySERR

TG írta:Normális helyeken ezt kiszűrik:
Részletes információk - Crazy FM
Helyezés a teljes listában: 117.
Hallgatók most: 8
Szerveren elért legtöbb hallgató: 209

Hiába csal, mert a streamstat például csak a különböző ip-ket nézi.
Amúgy nem is értem mi értelme van csalni a netes hallgatottságban..azzal nem lehet reklámot eladni..aki ért hozzá az meg csak kineveti...
Pontosabban az rtvstat csalassal viszonozza a csalast :P. Alapbol az osszhallgatottsagot irja ki, de ilyen esetekben automatikusan mar a kulonbozo IPset irja ki :).
A masik stat oldalt allitolag meg amugy se nezik sokan mivel eleg nagy ott a hianyossag (MR pl sehol).
 #67658  Szerző: TG

Normális helyeken ezt kiszűrik:
Részletes információk - Crazy FM
Helyezés a teljes listában: 117.
Hallgatók most: 8
Szerveren elért legtöbb hallgató: 209

Hiába csal, mert a streamstat például csak a különböző ip-ket nézi.
Amúgy nem is értem mi értelme van csalni a netes hallgatottságban..azzal nem lehet reklámot eladni..aki ért hozzá az meg csak kineveti...
 #67655  Szerző: szabiD

nem akarom megsérteni a crazy fm stábját de nagyon gusztustalan dolgot művelnek
online hallgatottság növelése érdekében
204 az online hallgatók száma 2011.02.28 8:41kor 6db IP címről
kicsit szánalmas már

Kép

ezzel akarnak a radiostat.hu - n előrébb kerülni... illetve a rádió online statisztikai adatait növelni...
hányinger... most már igazán csalódott vagyok a rádióval kapcsolatban...

[url=http://keptarolo.com/share.php?id=0929_4D6B5341]Kép
 #67251  Szerző: Johnny

szabiD írta: de sajnos nem hozta azt a hallgatottsági szintet amiben bízott a crazy vezetősége, de mit várt fő műsoridőben egy előre felvett műsortól, ez az amit én előre megmondtam, főműsoridőben csak is élő, interaktív műsorra van szükség, amihez a hallgató hozzá tud szólni
ez a személyes véleményem.................
Nem hozta a szintet egy 20 napos rádiónál? lol ...milyen szintet kell tudni így hozni?
Főműsor időben? lol ...szerinted mikor hallgatnak a legtöbben rádiót?
 #67211  Szerző: szabiD

ehhez már nem tudok mit szólni
nem akarom sem bántani sem védeni a crazy-t
a kötelezettségeknek eleget kell tenni, én ezt vallom, ha valaki elvégzett egy munkát akkor azt fizessék is meg, de sajnos Magyarországon élünk, senki sem szeret fizetni az elvégzett munkáért legyen az jó vagy rossz
a fish & chips (Dj.Nash) sz.tem elvégezte azt a munkát amit vállalt és amit a crazy kért tőle
de sajnos nem hozta azt a hallgatottsági szintet amiben bízott a crazy vezetősége, de mit várt fő műsoridőben egy előre felvett műsortól, ez az amit én előre megmondtam, főműsoridőben csak is élő, interaktív műsorra van szükség, amihez a hallgató hozzá tud szólni
ez a személyes véleményem.................
 #67172  Szerző: Johnny

Én hallottam abból a műsorból párat...szegény gyerek sokat dolgozhatott vele, mixet megcsinálni műsort felvenni megvágni kitalálni. Hallgathatatlan minőségbe, vagy 32k-val nyomta a 0 embernek Angliából, nem volt túl költséghatékony.

Kép
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 41