Ha délután történt volna valami a világban, és csak az m1-et nézem, minden bizonnyal nem értesültem volna róla, mert parlamenti közvetítés ment megszakítás nélkül. Az éjjeli sávval is kezdhetnének valamit, mert csak véletlenszerű részletek mentek a március 15-i programokból, napközbeni interjúkból, és bemutatkozó videókból, egymás után, bármiféle elválasztás nélkül. Azt sem teljesen értem, hogy az 1 perces hírek mi alapján, mikor kerül adásba. Láttam már :44-kor, :36-kor és :32-kor is.
Időjárás-jelentés terén is van még hova fejlődniük. A beharangozók és a legújabb Viz Weather megvásárlása alapján új, részletesebb grafikákat, radarképet, modelltérképeket vártam. Ehhez képest egy ronda, lila-barna térképet sikerült összehozniuk, rajta az eddig is használt piktogramokkal. Rosszabb, mint idáig.
A stúdió viszont nagyon profi, ilyen stúdióképpel kevés csatorna büszkélkedhet Európában.
Időjárás-jelentés terén is van még hova fejlődniük. A beharangozók és a legújabb Viz Weather megvásárlása alapján új, részletesebb grafikákat, radarképet, modelltérképeket vártam. Ehhez képest egy ronda, lila-barna térképet sikerült összehozniuk, rajta az eddig is használt piktogramokkal. Rosszabb, mint idáig.
A stúdió viszont nagyon profi, ilyen stúdióképpel kevés csatorna büszkélkedhet Európában.