RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#138150  Szerző: hd

Ha délután történt volna valami a világban, és csak az m1-et nézem, minden bizonnyal nem értesültem volna róla, mert parlamenti közvetítés ment megszakítás nélkül. Az éjjeli sávval is kezdhetnének valamit, mert csak véletlenszerű részletek mentek a március 15-i programokból, napközbeni interjúkból, és bemutatkozó videókból, egymás után, bármiféle elválasztás nélkül. Azt sem teljesen értem, hogy az 1 perces hírek mi alapján, mikor kerül adásba. Láttam már :44-kor, :36-kor és :32-kor is.

Időjárás-jelentés terén is van még hova fejlődniük. A beharangozók és a legújabb Viz Weather megvásárlása alapján új, részletesebb grafikákat, radarképet, modelltérképeket vártam. Ehhez képest egy ronda, lila-barna térképet sikerült összehozniuk, rajta az eddig is használt piktogramokkal. Rosszabb, mint idáig.

A stúdió viszont nagyon profi, ilyen stúdióképpel kevés csatorna büszkélkedhet Európában.
 #138146  Szerző: markfelt

nekem ami ma feltűnt, hogy nincs hír. kicsi lehet a háttérstáb, vagy mi? annyi hír van, mint az eddigi mtv híradókban, de 24 órára széthúzva, agyonismételve, rengeteg időjárással. ha belföldön nincs semmi, akkor ott a reuters, meg a bbc, adjanak külföldi híreket!

tegnap az amúgy fasza angol nyelvű híradó előtt kb. 3x ment le a modoros "bemutatkozom, én, az új m1" promo.

viszont ma már alig volt baki. :yes:
 #138144  Szerző: Glenn

Hát tény, ez az új hírtévé sajnos egy sz@r eddig. Azonban olyat írni, hogy bedőlt, hát kissé erős, nem? Én emlékszem az ATV-re, amikor "elbalosodott", na az is egy sz@r volt erősen (tartalmilag és hangvételben ma is az, de most nem ez a lényeg). Baki hegyek, gagyi arculat volt rá jellemző. Mára mégis gatyába rázták. Ha mondjuk egy hónap múlva is ugyanitt tart az M1, akkor már baj lesz.
 #138135  Szerző: comet

De most komolyan. Miért kell 2 csatornán a Parlamentet közvetíteni??????? P+ / M1. És akkor csodálkoznak, hogy a kutya sem nézi. Megérdemlik. :vomit:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 235