RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#181480  Szerző: Marcii

zenefalo írta: 2019.02.08. 13:14 Belehallgattam a búcsúműsorba felvételről, és abszolút meg sem említették a régi, azóta nem ott dolgozó műsorvezetőket, dj-ket (Balogh Tamás, Cooky, Pordán Petra, Lotfi Begi, stb). Szerintem ez még mindig azt mutatja, hogy vezérigazgató mennyire haragszik ezekre az emberekre! Félre tehette volna a búcsú idejére ezt az érzést!
Balogh Tamást és Kasuba L. Szilárdot megemlítette fittkém a roadshow végén
 #181479  Szerző: Nightman

Á,majd kijön egy közlemény hogy "félreértés történt" és hogy a politikának ehhez köze sincs..
Ha az utolsó "félországos" független rádióval ezt tették,valami azt súgja,a narancssárgák miatt lesz még baj az rtl csoportnál is. :/
De ha van 3 havi kaució benn,akkor mire jó ez?
Nem ottvan az adó,nem kell fosni hogy visszakapcsolják..
Vagy ennyire félnek a független médiától hogy hátha később áll munkába máshol x vagy y rádiós???
Ezt a szégyent..
De mint alattam is írták a MAGYAR embernek egyszerűen bármi történik,nincs olyan hogy sok. Hogy elég..
 #181478  Szerző: szabogabor10

Undorító ez az ország. És még képesek tagadni, hogy nem engedik be őket. Erre nincsenek szavak egyszerűen. Nem lennék meglepve, ha a kormány megrendelésére szívóznának. Orbán súlyosan beteg természetében ez egyszerűen benne van.
 #181474  Szerző: asr27

szabogabor10 írta: 2019.02.08. 12:40 Szerintem az emberek csak azt szeretnék, mint nyugaton, hogy ne 7 évig működjön egy rádió. Igen, egy rádióval nagyon könnyen alakul ki érzelmi viszony, de ettől még nyilván nem felejtődik el, hogy milyen körülmények közt indult el a Music. Szerintem az emberek nagy részének már kurvára elege van a magyar politikai helyzetből, és a naponta hallgatott rádiójuk elvétele csak olaj a tűzre. Igen, tüntetni kéne, de azt láttuk, hogy ezek a laza tüntetések mit érnek. Igazi kőkemény véres tüntetések, akár polgárháború meg soha nem lesznek itthon, így orbán addig marad hatalmon, ameddig akar. Vagy belefásulsz ebbe, vagy elmész nyugatra. Más választás nincs.
+1 :yes:
 #181472  Szerző: djlacee

zenefalo írta: 2019.02.08. 13:14 Belehallgattam a búcsúműsorba felvételről, és abszolút meg sem említették a régi, azóta nem ott dolgozó műsorvezetőket, dj-ket (Balogh Tamás, Cooky, Pordán Petra, Lotfi Begi, stb). Szerintem ez még mindig azt mutatja, hogy vezérigazgató mennyire haragszik ezekre az emberekre! Félre tehette volna a búcsú idejére ezt az érzést!
Egyébként igen, ezt én is nagyon hiányoltam, azokat meg főleg, akik azóta nem dolgoznak más rádióban, pl Kasuba L Szilárd, vagy Sante Cruze, Canard....
 #181471  Szerző: zenefalo

Belehallgattam a búcsúműsorba felvételről, és abszolút meg sem említették a régi, azóta nem ott dolgozó műsorvezetőket, dj-ket (Balogh Tamás, Cooky, Pordán Petra, Lotfi Begi, stb). Szerintem ez még mindig azt mutatja, hogy vezérigazgató mennyire haragszik ezekre az emberekre! Félre tehette volna a búcsú idejére ezt az érzést!
 #181470  Szerző: Marcii

szabogabor10 írta: 2019.02.08. 12:40 Szerintem az emberek csak azt szeretnék, mint nyugaton, hogy ne 7 évig működjön egy rádió. Igen, egy rádióval nagyon könnyen alakul ki érzelmi viszony, de ettől még nyilván nem felejtődik el, hogy milyen körülmények közt indult el a Music. Szerintem az emberek nagy részének már kurvára elege van a magyar politikai helyzetből, és a naponta hallgatott rádiójuk elvétele csak olaj a tűzre. Igen, tüntetni kéne, de azt láttuk, hogy ezek a laza tüntetések mit érnek. Igazi kőkemény véres tüntetések, akár polgárháború meg soha nem lesznek itthon, így orbán addig marad hatalmon, ameddig akar. Vagy belefásulsz ebbe, vagy elmész nyugatra. Más választás nincs.
Szívemből szóltál!
 #181469  Szerző: szabogabor10

Szerintem az emberek csak azt szeretnék, mint nyugaton, hogy ne 7 évig működjön egy rádió. Igen, egy rádióval nagyon könnyen alakul ki érzelmi viszony, de ettől még nyilván nem felejtődik el, hogy milyen körülmények közt indult el a Music. Szerintem az emberek nagy részének már kurvára elege van a magyar politikai helyzetből, és a naponta hallgatott rádiójuk elvétele csak olaj a tűzre. Igen, tüntetni kéne, de azt láttuk, hogy ezek a laza tüntetések mit érnek. Igazi kőkemény véres tüntetések, akár polgárháború meg soha nem lesznek itthon, így orbán addig marad hatalmon, ameddig akar. Vagy belefásulsz ebbe, vagy elmész nyugatra. Más választás nincs.
 #181468  Szerző: Rebroadcaster

tomee írta: 2019.02.08. 12:12 Én nem bízok az emberek józan eszében, és pont ezt tartom az egyik legnagyobb kerékkötőjének a változások megindításának, hogy mindenki érzelmi (!) alapon értelmez dolgokat maga körül. "szerettem ezt a rádiót, mert a kisfiammal együtt hallgattam, ott voltatok velem, mikor mandulaműtétem volt" Oké... Ezek nagyon kedves történetek, de nem ettől üzemel egy rádió.

Arról sehol egy árva szó sincsen a kommentárok között, hogy ez a rádió miért jött létre (már senki nem is emlékszik rá), és hogy milyen körülmények között szűnt meg. Még a párhuzam felismerése sincs meg a Danubius/Sláger/Class megszűnése és ez között. Az se lett hallgatói szinten felfogva, hogy ez a rádió 2015 óta nem tartozott a kiváltságos rádiók közé, ezért a Class megszűnése után már borítékolható volt ennek is a megszűnése.

Itt azzal van a gond, hogy a cuki kiskutyás képek kipakolása, meg az ölelkezős képek számítanak alapvetésnek, és minden, ami ténylegesen befolyásolja egy rádiónak a működését, azt huszadrangú dolognak számít. Mert az ehhez képest száraz, és unalmas téma. Pedig ezeknek a dolgoknak a megértésével lehetne egyáltalán bármilyen jellegű változást előidézni.
Egyetértek. Szerintem ezt a problémát csak a feltörekvő nemzedék tudja megoldani. Tudom előbbi egy elcsépelt közhely, mást most még én sem látom.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 565