RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#5975  Szerző: VidámSrác

paradigm írta:Szabó Marcelltól
az szép... vissza a gyökerekhez :D :D aztán jött egy modern talking? :lol: :lol: :lol:
amúgy jah, ma egész miskolc bedugult, de nagyon. siettem volna, de nem tudtam :evil:
 #5965  Szerző: paradigm

Hehe én Szabó Marcelltól hallottam dugós figyelmeztetés a Juventus délutánban, csak gondolom folyékonybban :D
 #5964  Szerző: Obladioblada

paradigm írta:Nem mondod, hogy ezen ment a filozofálás? :DDDDDDDDD
Azon gondolkodott milyen baleset lehet a József Attila úton, amitől a Gömöri felüljáró és a Búza tér is be van állva... De aztán rájött, hogy nem a hallgató a hülye.
 #5961  Szerző: paradigm

Nem mondod, hogy ezen ment a filozofálás? :DDDDDDDDD
 #5959  Szerző: Obladioblada

Drága Johnny! Vajon miért vannak bedugulva az utak Miskolcon a Mindenszentek előtti péntek délután? Na? Segítsünk? :lol:
 #5811  Szerző: djlacee

Valahogy tetszik az egész koncepció, tuctuc zenék, néha egy-két más stílusú belefér, kabaré, közérdekű infók, kivi, egyszóval jó kis rádió ez! Ha én rádiót csinálhatnék, valami ilyesmit képzelnék el!
 #5677  Szerző: Norby

Annyit tok mondani, hogy le a kalappal a gyümölcsünk elött :D
 #5330  Szerző: tomee87

Az éterben és a streamen is kuss van jelenleg :?
 #5041  Szerző: t

mjoel írta:Érdekes vélemények. Na a helyzet az, hogy a kissközi nem ugyan az mint a kábel. Kisközi kábelre nem teheti fel a rádiót de interneten azt csinálsz amit akarsz ha felrakod fel ha nem akkor nem. Ennyi...
ha esetleg nem jól tudom nyugottan javítsatok ki. :D
jól, nyugodjon meg mindenki, ORTT-nek beleszólása az internetbe nincs, soha nem is lesz, műszakilag is megvalósíthatatlan.
viszont a kábelt az ORTT vételkörzet-bővítésnek veszi és harap. már amikor foglalkozik vele.
szóval ha valakinek van kisköze és fenn van kábelen, örüljön neki csendben, honlapon, szignálokban, stb mellőzze reklámozni.
 #5040  Szerző: mjoel

Érdekes vélemények. Na a helyzet az, hogy a kissközi nem ugyan az mint a kábel. Kisközi kábelre nem teheti fel a rádiót de interneten azt csinálsz amit akarsz ha felrakod fel ha nem akkor nem. Ennyi...
ha esetleg nem jól tudom nyugottan javítsatok ki. :D
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 45