RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#79608  Szerző: mxgiorgio

Sajnos ez a magyar valóság :(
Ha meg szólsz nekik a face oldalukon rögtön jön az oltás,meg a magyarázkodás :shoot:
Na én ezért hallgatom az olasz Radio Deejay-t na az király :yes:
 #79605  Szerző: lali87

Ez igazi mai sláger, ezt két óránként ismételgetni kell.... :P ".....Mert csak a Rádió1 tudja mi kell a hallgatóknak!!!....." ;) :lol:
 #79593  Szerző: csadam

Most olvastam az arcoskönyvben, hogy pár "ismerősöm" azért szerette meg Pitbull Give me everything c. számát, mert napi 5x hallja ezen a rádión. Nekem napi 1-2x untig elég lenne, de heti szinten még jobb.
 #79584  Szerző: FLaci81

csadam írta:
djlacee írta:
Nickman írta:Vajon még mennyit kell várni a zalaegerszegi Rádió 1 indulásáig ? Lehet hogy Augusztusban el sem indulnak ?
Ennyire kellene? Pedig Zalaegerszegen én tudnék mit hallgatni
Én is!!!
De még mennyire hogy én is!
 #79583  Szerző: csadam

djlacee írta:
Nickman írta:Vajon még mennyit kell várni a zalaegerszegi Rádió 1 indulásáig ? Lehet hogy Augusztusban el sem indulnak ?
Én is!!!
 #79579  Szerző: djlacee

#79574  Szerző: Nickman

Vajon még mennyit kell várni a zalaegerszegi Rádió 1 indulásáig ? Lehet hogy Augusztusban el sem indulnak ?
 #79409  Szerző: Nickman

Még 1 magyar szám, Király Linda: Love Is Overrated. Egyre több lesz a magyar szám.
 #79183  Szerző: PooLee

Ma a szolnoki adón arra lettem figyelmes, hogy a Pestről átvett adásban a beszédet is "sztereóban lehet hallani" (talán a proci széthúzza?) Eddig nem figyeltem erre, de nem tűnt még fel ilyesmi a többi frekin...
 #78908  Szerző: LuciFerko

admin írta:Nem ártana beletenni a székesfehérvári R1 alternatív frekvenciái közé az RDS-ben a 105.7 MHz-et, mert nem vált át az autórádió!

Pontosabban nem mindegyik.
87.9-ről átvált.
  • 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 482