FodorA írta:Admin!Abban igazad van, hogy zenéről vitatkozni parttalan és teljesen szubjektív kérdés. Viszont egy országos rádióban, melynek célcsoportja 15-49 (vagy most nem tudom éppen mit kommunikálnak, mindenesetre valószínűleg szűkebb, de ezen intervallumon belüli), igenis ciki. Fiatalítani kellene, nem öregíteni, mert egyre inkább kikerülnek a kereskedelmileg fontos célcsoportból a hallgatók, évről-évre.
Azzal egyetértek, hogy a két dal nem jön össze sehogy, de hogy egy Hungária, vagy bármilyen más dal ciki-e, az azt gondolom, nem a tiszted eldönteni. Miért ne lehetne olyan rádió, amin ilyen dalok mennek, tudatosan válogatva? Tudomásom szerint a 102,1 Sztár FM-en Aradszky László és Késmárky Marika is ment.
És igen, változott valamelyest a zenei szerkesztés, de érthető, hogy nem fogják egyik percről a másikra kifordítani a sarkából a rádió zenei kínálatát, mivel azzal még nagyobb károkat lehet okozni. Vannak már 15-20 percek amik elég egységesek és igenis jók, de sok a mellényúlás, vagy a számomra érthetetlen playlist.
Tehát az, hogy a Sztár FM-en is kellemetlennek számított, nyilván csak költői túlzás, ott bőven passzolt a célcsoportba. De egy 15-49-es országos rádióban, nevezetesen a NeoFM-en ezt a saccperkábé 1981-es számot semmilyen idősávban nem tudom elfogadni, 2011-ben. Egyébként jó zene, csak iszonyatosan "lejárt lemez" és biztos vagyok benne, hogy a célcsoportbeli hallgatók zöme nem libabőrös lett tőle, hanem fogta a fejét. Mindenesetre a soron következő Busta Rhymes-ről biztosan elkapcsolt, ha a Hungária dal elején még nem tette meg.