RADIOSITE Fórum

• Informatika

#53227  Szerző: donder

1 verzió:
Ha még jó a képernyőd: (Ha nem akor csatlakoztass rá pl. egy monitort a kék csatlakozóra)
a van másik géped, akkor töltsd le ezt: Hiren's boot CD 10.6 -ot, és írd ki az iso filét cd-re, és bootold be a leptopon, utána válaszd ki a mini windows xp-t. betölt 2 perc mulva, utána csatlakoztass valami meghajtót amire ráférnek a cuccaid, és másold rá őket.

2. verzió:
Ha ki tudod venni a laptopból a merevlemezt, akkor vedd ki... Van bármelyik boltban köbö 500 és 1500 között van egy olyan cucc, ami rámegy a laptop vinyójára, és asztali számítógép ATA csatlakozójára.

3. verzió: Valszeg ha a képernyő sem jön be, akkor vagy a memória a bibi vagy a vidicard. Ezt csak szervízben tudják megnézni viszont...

Én ennyit tudok javasolni! Remélem segítettem valamit... :)
 #53224  Szerző: LuciFerko

nem lehet, hogy az lcd háttérvilágítása adta be a kulcsot? Tipikus fujitsu hiba.
 #53221  Szerző: Szd96

Elindul, de nincs kép. :S ha berakom az XP Professional telepítőt, akkor megpörgeti az olvasó a lemezt, utána semmi :S
 #53211  Szerző: LuciFerko

mit rejt, hogy nem működik? Elindul de nincs kép? vagy el sem indul? kerreg a vinyó?
 #53205  Szerző: Szd96

Van egy Fujitsu Siemens Amilo L73000 laptopunk ami nem működik. :S
Nem tudom mi lehet a baja, de rengeteg kép, adat, felvétel van rajta, és az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e valahogy menteni ?
 #53176  Szerző: centerweb

5-10.000 forint között szerintetek lehet venni valami elfogadható minőségű USB hangkártyát?
 #53145  Szerző: donder

Nos, sajnos egyik PCI eszközömet sem kezeli normálisan, pedig minden olyat kiszedtem ami "felesleges" és fogyassza az áramot, és a BIOS-ban is rendben vannak az IRQ-k, és engedélyezve van a "PCI devices" áramellátása. Felismerni ugyan felismeri, viszont ha telepítem az illesztőprogramokat, akkor vagy lefagy, vagy kék képernyő, vagy megy 10 percig, és utána se kép, se hang... Mindegy majd a másik gép... :)
 #53059  Szerző: donder

mimi írta:
donder írta:
mimi írta:Ja, csak csodát nem kell várni tőle. Radeon 3650-et túlzásnak érzek hozzá, amire ki lehetne használni, annak a gép többi része az akadálya.
Akkor szerinted ezért nem működött rendesen a többi PCI cucc a gépben? Mert ha igen, akkor azonnal teszem be, és próbálom ki őket...
Hajrá, de a C-Mediát hagyd utoljára :D
meglesz! Ha van fejlemény, akkor írom be a laptopról! :)
 #53044  Szerző: mimi

donder írta:
mimi írta:
LuciFerko írta:nekem már több mint 5 éve húzza az ASrock, celeron procival. Tudom, kitűnő párosítás :yeah:
Ja, csak csodát nem kell várni tőle. Radeon 3650-et túlzásnak érzek hozzá, amire ki lehetne használni, annak a gép többi része az akadálya.
Akkor szerinted ezért nem működött rendesen a többi PCI cucc a gépben? Mert ha igen, akkor azonnal teszem be, és próbálom ki őket...
Hajrá, de a C-Mediát hagyd utoljára :D
 #53030  Szerző: donder

mimi írta:
LuciFerko írta:nekem már több mint 5 éve húzza az ASrock, celeron procival. Tudom, kitűnő párosítás :yeah:
Ja, csak csodát nem kell várni tőle. Radeon 3650-et túlzásnak érzek hozzá, amire ki lehetne használni, annak a gép többi része az akadálya.
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 330