Van mostanában ez a Studios reklám most ebből mit akarnak összehozni ?
Talán csak nem kinőtték a Sensationt ?
Talán csak nem kinőtték a Sensationt ?
Szabi írta:Na, most kitették a honlapra mi lesz ez a B.P.M.jól lenyúlták akkor a Fehérvár Rádió ugyan ilyen nevű, több mint egy éve menő műsorát...
Szombat esti műsor, remek.
Szerintem inkább minden estére kéne valami saját, DiscoShit szerű show a Roxy DJ-kkel... (na persze csak álmodik a 'nyomor').
Ezekre a külföldi showkra nem tudom ki kíváncsi, én legalábbis nem.
Egyébként le a kalappal a Sensation promok, meg maguk a közvetítések arculati elemei előtt, szerintem nagyon jól meg vannak csinálva.
Csak azt nem értem, hogy a rádiónak vajon miért nem tudnak ilyen jó arculatot készíteni?
Mindenképp csipkedni kéne magukat, mert csomó hallgató átpártolása van folyamatban a RiseFM-hez. Nem azért mondom, mert az új rádió objektíven nézve jobb egy picit is, hanem az újdonság varázsa miatt.
Pasa írta:??? Nem értem, nálam fut az RDS rendesen. Eddig is kiírta a számcímeket, nem volt lefagyva. Amúgy meg dinamikus PS rulez!Fut gyönyörűen, csak 2 hete ugyanazt a dalcímet jelzi ki: LOVE SEX AMERICAN EXPRES
Szabi írta:Ha az illetékesek olvassák: Nem fikázásként mondom, de csináljátok már meg az RDS-t!Olvassák, de leszarják. Már leírták páran néhány napja, hogy lefagyott az RDS, de tök felesleges itt üzenni nekik bármit is. Műszaki analfabéták dolgoznak ennél a rádiónál.
Már majdnem 2 hete le van fagyva, így semmi értelme, viszont nagyon zavaró.
Felesleges ez a dalcímkijelzés, úgy, ahogy a járulékos infok (SMS szám, ami helyett inkább a 214-3-964-et kéne vagy semmit + a freki is felesleges).
Elég lenne annyi, mint a régi szép és nem szép időkben: __ROXY__