RADIOSITE Fórum

• Class FM

#100103  Szerző: Ivoa

Csongii írta:
Attis írta:Mai Morning Show-ban külön köszöntötték az új szekszárdi frekvencia hallgatóit.
Mikor és hogyan kaptak új frekit?

Én is hallottam. Kivételesen autóban ültem reggel, így rájuk füleltem kíváncsiságból és pont akkor köszöntötték a szekszárdiakat.
Melyik frekin lehet fogni Szekszárdon?
 #100101  Szerző: szabogabor10

Na ennnek szívből örülök. :) Itt volt már az ideje. Mondjuk Szekszárdtól keletre, távolodva a Szekszárdi-dombságtól szépen bejön a pécsi is, de a belvárosban, közvetlenül a dombnál hallgathatatlan.
 #100095  Szerző: markfelt

Gondolom hamarost' csatlakozik Békéscsaba és Szentes is. :)
 #100092  Szerző: Csongii

Attis írta:Mai Morning Show-ban külön köszöntötték az új szekszárdi frekvencia hallgatóit.

Én is hallottam. Kivételesen autóban ültem reggel, így rájuk füleltem kíváncsiságból és pont akkor köszöntötték a szekszárdiakat.
 #100076  Szerző: PooLee

Nem lehet, hogy olvassák a fórumot, és szabogabor10 üzenetére alapozva poénból kamuznak? Kinézem belőlük... :twisted:
 #100071  Szerző: Glenn

Nem létezik... :o
Sem a honlapon, sem a FB oldalukon nem említik. Tudtommal országos hálózat nem is bővíthető új adóval.
 #100065  Szerző: Attis

Mai Morning Show-ban külön köszöntötték az új szekszárdi frekvencia hallgatóit.
 #100064  Szerző: mlaszlo

szabogabor10 írta:Szekszárd mellett a 98,4-en egy madzaggal ismét kitűnő vétellel szól a Class FM. Vajon mit csinálhatnak a háttérben? Amúgy nem tartom kizártnak (leglábbis remélem), hogy hamarosan Szekszárdon is lesz Class FM, mert a domb árnyékolása miatt a belvárosban majdnem teljesen elmegy a pécsi frekin a vétel. Másrészt pedig azért mégiscsak megyeszékhely.
A tegnapi naptól hivatalosan is Szekszárddal bővült a Class FM hálózata, nemrég hangzott el az infó a Morning showban, köszöntötték az új hallgatókat.
 #100030  Szerző: Attis

A Morning Show-ban már hetek óta (már-már kicsit uncsi) az a poén, hogy milyen ramatyul szólnak... Főleg Balázsnál feltűnő.
 #100021  Szerző: Csongii

Én Híreket nem hallottam tegnap pont.
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 510