RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#112556  Szerző: Glenn

radiogyuri5600 írta:El telt 2 év,hogy a 89.5ről a 103.9re költözött a JUVENTUS,valyon fog e terjeszkedni vidéken..?
Február elsején volt egy éve... ;)
 #112553  Szerző: radiogyuri5600

El telt 2 év,hogy a 89.5ről a 103.9re költözött a JUVENTUS,valyon fog e terjeszkedni vidéken..?
 #112544  Szerző: BroCreSt

szemilan írta:
IstvánB írta:Régebben valaki feltette zippyre, hogy milyen volt a Juventus reggel Hadházi Lászlóval. Nem tudná újra megosztani, mert azt a linket azóta már törölték.
Felnyomom még egyszer :)

http://www51.zippyshare.com/v/63291322/file.html
Amikor még a Bodolai Bandi volt az állomáshang, és a zenék is jobbak voltak, hm.. :) (Bár az utóbbi relatív..)
 #111927  Szerző: djlacee

szemilan írta:Nekem éppen nem akar igazán összeállni. Ki szerkeszti mostanság? Nem tudja esetleg valaki?
Zsoc
 #111914  Szerző: szemilan

Nekem éppen nem akar igazán összeállni. Ki szerkeszti mostanság? Nem tudja esetleg valaki?
 #111798  Szerző: Nickman

Egész jó lett az új oldal. :)
 #111661  Szerző: markfelt

bumfan írta:Nekem is nagyon bejön a mostani Juventus. Másrészt erre is kíváncsi leszek:
"Juventus Lights címmel beszélgetős műsort indít a kereskedelmi rádió hétvégén az esti sávban. Megújul a weboldal is.

Az interaktív interjúmagazin szombaton és vasárnap este 8 és 10 óra között jelentkezik, műsorvezetői Thuróczy Richárd és Hájas Barnabás lesznek - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A műsorban politikusok, művészek, sportolók és egyéb hírességek lépnek színre, azonban egyikük sem "szakmázni" érkezik, mindannyian életük olyan szegmensébe engednek bepillantani, melyet a mindennapokban egyáltalán nem mutatnak meg.

A hallgatók véleményezhetik is az elhangzottakat, a rádió hamarosan (2013. március 4-én) megújuló weboldalán pedig olyan információkkal is találkozhatnak majd, amelyek az idő rövidsége miatt esetleg a műsorból is kimaradnak." (mediainfo.hu)
Mediainfo.hu? Really?
 #111658  Szerző: bumfan

Nekem is nagyon bejön a mostani Juventus. Másrészt erre is kíváncsi leszek:
"Juventus Lights címmel beszélgetős műsort indít a kereskedelmi rádió hétvégén az esti sávban. Megújul a weboldal is.

Az interaktív interjúmagazin szombaton és vasárnap este 8 és 10 óra között jelentkezik, műsorvezetői Thuróczy Richárd és Hájas Barnabás lesznek - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A műsorban politikusok, művészek, sportolók és egyéb hírességek lépnek színre, azonban egyikük sem "szakmázni" érkezik, mindannyian életük olyan szegmensébe engednek bepillantani, melyet a mindennapokban egyáltalán nem mutatnak meg.

A hallgatók véleményezhetik is az elhangzottakat, a rádió hamarosan (2013. március 4-én) megújuló weboldalán pedig olyan információkkal is találkozhatnak majd, amelyek az idő rövidsége miatt esetleg a műsorból is kimaradnak." (mediainfo.hu)
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 260