RADIOSITE Fórum

• Rock FM 95.8

#154293  Szerző: zotya54

Gr3g0ry írta:Mit csodálkoztok ha 192 kbps-nél leakadt ennyit bír jelenleg a netszolgáltató amit a szervernek biztosít,ha leviszik 96 kbps-re akkor többet tudna fogadni.Amúgy 1014.

A 80 km belülieknek:Tényleg ennyire borzalmas a vétel hogy csak a stream az egyetlen út? :D
bocs nálam még eddig két napja is folyamatosan megy az onlinésük is.ugyhogy lehett hogy ön készülékében van hiba?most probálkozunk( sikeresen) analog vétellel.
 #154292  Szerző: zotya54

Bocsánat a tegnapi beszólásért.de nekem igen is tetszik mind a müsorvezetők és a zenei része ugyanugy.hozzáteszem dx-es antennával tökéletesen megy békéscsaba környékén.hajrá .csak igy tovább a müsorokkal!
 #154290  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Meg be kéne állítani egy 40 kbps-es mobil AAC+ streamet is.
:gülü2:
Szerintem az lenne a jó ha külön szerveren(net) lenne így nem lenne akadozás.
 #154289  Szerző: Gr3g0ry

Mit csodálkoztok ha 192 kbps-nél leakadt ennyit bír jelenleg a netszolgáltató amit a szervernek biztosít,ha leviszik 96 kbps-re akkor többet tudna fogadni.Amúgy 1014.

A 80 km belülieknek:Tényleg ennyire borzalmas a vétel hogy csak a stream az egyetlen út? :D
 #154288  Szerző: oldman

Alapból 192-es a stream, és 1000 hallgató környékén le is akad.
 #154286  Szerző: LuciFerko

Meg be kéne állítani egy 40 kbps-es mobil AAC+ streamet is.
:gülü2:
 #154285  Szerző: Nickman

LuciFerko írta:nálatok megy a stream?
Nálam csak a weboldalon, akkor is várni kell kb. fél percet mire elindul.
 #154284  Szerző: LuciFerko

nálatok megy a stream?
 #154280  Szerző: djmarco

Csak szerintem nem normális dolog hogy valaki úgy próbál egy reggeli műsort vezetni, hogy a stúdióban lévő 5 monitorból egyet se lát, és emiatt sose tudja hogy pontosan mi történik?
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57A3614F

A Morningshow-ban a Balázs már át is vette a keverés egy részét is, mondván hogy ő az aki vezeti a megszólalást, megadja a ritmusát, és amiatt nem mindegy mikor szólal meg egy taps effekt, így ezt már ő kezeli.
Látszik hogy a szerkesztési munkákban Orsi valószínű nagyobb szerepet tölt be, de akkor se tudom elképzelni hogy hogyan lehet úgy vezetni egy műsort, hogy nem tudod pontosan hány másodperc múlva kell megszólalnod, mennyi ideje beszélsz, és utánad hírek vagy zene következik.

A másik amit nem értek hogy nincs egy ilyen műsornak valami asszisztense, akit a vendégek tudnak keresni, és nem az adásban lévő Mv-t fogják műsorvezetés közben hívogatni.

De amúgy egész hallgatható kis műsor is lehet belőle, még nem írnám le.
 #154278  Szerző: szabogabor10

Dinamikus PS lett: Rock____ és Rock95.8 váltakozik. Ez így érdekes.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 50