freshfm írta:Ki használ még operát?:D Semmiféle vírus nincs a a wordpressen, se a tárhelyen:) Az hogy valaki jelentette, egészségére! Ez már az operától szégyen, hogy nem ellenőrzi le a valós vírusos tartalmat, s nem szedi le a cuccot:D
A szerver hackkel kapcsolatban utolsó hozzászólásom:
- NEM shoutcast szerverről üzemel a rádióm. 1 szerverre streamelek fel (icecast) és arról relay-ben majd transcodelve megy át egy másik ice-ra! Hackről nincs mit beszlni, mint említettem nem vagyok se programozó zseni + a szervereimhez én egy admin panelon túl nem férek hozzá... Tehát nem értem a hackelés lehetőségét se:)
Utoljára írom le:
Rengeteg külföldi oldalon van kinn a rádió automatikusan megnyíló flash lejátszóval. Nhány magyar oldalon is megtalálható! És mivel este megugrik a nézettsége az oldaaknak a hallgató szám is vele konstans növekszik.... Ez NEM CSALÁS szerintem.., de kövezzetek meg, ha az..
Ezt nekem nem meséled be, hogy külföldi oldalakon ennyien hallgatnak titeket! Érdekes az elmúlt napokban a top 25-ben sem voltatok benne, ma este meg hirtelen a harmadikak lettetek... nem szép dolog "megbuherálni" a streamet!