RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#102953  Szerző: asr27

Jelenleg az összes rádiót "megelőzte"!!
Kép
 #102952  Szerző: PooLee

Most állítólag 987 hallgató füleli. Vagy ki kellene venni a statisztikából, vagy mindhez hozzáadni 985-öt.
 #102949  Szerző: djlacee

Kép
 #102948  Szerző: asr27

chromsix írta:Megelőzi a Music FM-et, OneMusic-ot, Face-t, de még a Class FM-et is... :D
Nem fényképezem le újra, de jelenleg a 2. a Rise fm-et is megelőzve! :S
 #102947  Szerző: chromsix

Megelőzi a Music FM-et, OneMusic-ot, Face-t, de még a Class FM-et is... :D
 #102942  Szerző: asr27

freshfm írta:Ki használ még operát?:D Semmiféle vírus nincs a a wordpressen, se a tárhelyen:) Az hogy valaki jelentette, egészségére! Ez már az operától szégyen, hogy nem ellenőrzi le a valós vírusos tartalmat, s nem szedi le a cuccot:D

A szerver hackkel kapcsolatban utolsó hozzászólásom:

- NEM shoutcast szerverről üzemel a rádióm. 1 szerverre streamelek fel (icecast) és arról relay-ben majd transcodelve megy át egy másik ice-ra! Hackről nincs mit beszlni, mint említettem nem vagyok se programozó zseni + a szervereimhez én egy admin panelon túl nem férek hozzá... Tehát nem értem a hackelés lehetőségét se:)

Utoljára írom le:

Rengeteg külföldi oldalon van kinn a rádió automatikusan megnyíló flash lejátszóval. Nhány magyar oldalon is megtalálható! És mivel este megugrik a nézettsége az oldaaknak a hallgató szám is vele konstans növekszik.... Ez NEM CSALÁS szerintem.., de kövezzetek meg, ha az..
Ezt nekem nem meséled be, hogy külföldi oldalakon ennyien hallgatnak titeket! Érdekes az elmúlt napokban a top 25-ben sem voltatok benne, ma este meg hirtelen a harmadikak lettetek... nem szép dolog "megbuherálni" a streamet! Kép
 #102650  Szerző: EnergyCOOL

Moderálva
 #102533  Szerző: freshfm

Nálam telón operán simán bejött az oldal:) Na nem akartam lehurrogni az operát, csak gépen rég hallottam róla!:S

:))
 #102530  Szerző: Milán

rmihaly76 írta:Asztaliban stabilan tartja azt az 5..10 %-kat az Opera (ez orszagfuggo is), barmifele staisztitikat nezel is meg. Emellett mobileszkozokrol (telefon es ujabban tab) vilagszerte, szuken becsulve is 100 millio felett van az Opera-t rendszeresen hasznalok szama es ez a szam folyamatosan no, ahogy terjednek az okostelefonok, tab-ok es foleg a netes mobilelofizetesek a kelet-europai regioban, illetve a fejlodo orszagokban. Magyarul: szamolni kell a Operaval, mint bongeszovel.
freshfm írta:Ki használ még operát?:D
Nekem az egyik Tabletemen Chrome van :) nem használok Operát csak telón :shock:

OFF!
 #102523  Szerző: szemilan

Emberek! Az Opera már nem ide tartozik. ^^
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 99