RADIOSITE Fórum

• HBO csatornák (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2)

#10743  Szerző: mg

meg nyilván a sztárfellépők miatt is tartják érdekesnek...
 #10741  Szerző: molnarb

mlaszlo írta:Úgy tűnik nem csak T-Home-nál lesz kódolatlan az HBO vasárnap este, hanem nagy valószínűséggel az összes szolgáltatónál.
Ma délelőtt rakták fel a következő infót a UPC Direct EPG-re:
Kép Kép
Azt még megértem, hogy Amerikában ez nagy esemény, de hogy a mi régiónkban miért csinál ekkora felhajtást ebből a csatorna :?
Én világosan emlékszem, hogy anno Clinton elnök beiktatását is nyomták, csak akkor épp felvételről és olyan sűrűséggel ismételték, mint a többi filmet. Mondjuk érdekes a dolog, bár idehaza biztos nem lesz akkora közönsége, mint az amcsiknál vagy egyéb országokban és szerintem itt nem a politika dominál, hanem úgy kell nézni, hogy ez egy érdekes közéleti/történelmi esemény. Lehet, hogy jobb, ha nem dobnak rá magyar kommentárt, mert láttam már annyi elcseszett Oscar, MTV díjátadó közvetítést, amit annyira el tudtak puskázni, hogy jobban járunk ha üresbe jön, bár digiten és IPTVn válaszható úgyis az angol hangsáv.
 #10738  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik nem csak T-Home-nál lesz kódolatlan az HBO vasárnap este, hanem nagy valószínűséggel az összes szolgáltatónál.
Ma délelőtt rakták fel a következő infót a UPC Direct EPG-re:
Kép Kép
Azt még megértem, hogy Amerikában ez nagy esemény, de hogy a mi régiónkban miért csinál ekkora felhajtást ebből a csatorna :?
 #10733  Szerző: rsite1

jeek írta:"Január 18-án, vasárnap az HBO élő, egyenes adásban közvetíti Barack Obama, megválasztott amerikai elnök beiktatásának ünneplését, amely Washington D.C.-ben a Lincoln emlékműnél kerül megrendezésre."

Még hogy politikamentes csatorna az HBO :lol:
Mintha már lett volna szó erről.
 #10724  Szerző: tomee87

"Január 18-án, vasárnap az HBO élő, egyenes adásban közvetíti Barack Obama, megválasztott amerikai elnök beiktatásának ünneplését, amely Washington D.C.-ben a Lincoln emlékműnél kerül megrendezésre."

Még hogy politikamentes csatorna az HBO :lol:
 #10715  Szerző: mlaszlo

Ahhoz képest, hogy vasárnap műsorváltozás lesz vagyis nem lesz bemutató, az előbb nyugodtan ajánlották kétszer is a Bor, mámor, provence c. filmet vasárnap 20 órára ...
 #10714  Szerző: mlaszlo

De ha már adja ezt az ünnepséget, akkor legalább egy magyar kommentárt illene alátenni...
Mellesleg szerintem sincs semmi keresnivalója egy ilyen közvetítésnek az HBO-n.
 #10711  Szerző: MrG

MikySoft írta:Én eleve azt nem értem miért az HBO adja ezt?
Egy fizetős mozicsatornán én speciel nem szeretném látni Obamát.
Én sem igen... :D
Nyalja a seggét a leendő elnöknek nyilván az HBO, hogy az egész világban adja.
(amúgy az HBO az USA-ban inkább general entertainment adó, mint mozicsatorna)
 #10710  Szerző: rsite1

Én eleve azt nem értem miért az HBO adja ezt?
Egy fizetős mozicsatornán én speciel nem szeretném látni Obamát.
 #10709  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:
Chester írta:http://t-hometv.hu/Pages/obama_az_hbo_n ... nul.T-Home

Január 18-án, vasárnap az HBO élő, egyenes adásban közvetíti Barack Obama, megválasztott amerikai elnök beiktatásának ünneplését, amely Washington D.C.-ben a Lincoln emlékműnél kerül megrendezésre.
Biztos kurva nagy igény van erre.
Főleg, hogy a Golden Globe díjátadóhoz hasonlóan ehhez sem lesz magyar kommentár ...
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 36