RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#29692  Szerző: Vendég

nyikolaj írta:A személyes ellentétre kivi lennék. :)
mindig az a fránya bulvár... :D
 #29691  Szerző: hdshouter

operator írta:
systhema írta:November 1. és december 31. között a Rádió Expressen csak zene megy majd. Az, hogy 2010 január 1-től mi lesz nem tudja senki. A szerkesztett műsor megszűnésének okai: elfogyott a pénz. Augusztus 31-vel elment az az ügyvezető, aki szívén viselte az Express sorsát és intézte a pályázati pénzeket. Helyette jött egy olyan, aki nem foglalkozik vele, vagy a cégcsoportnak nem megy olyan jól, mint korábban. Illetve a másik ok személyes ellentét.

Összességében mindennek következménye - mindenki kirúgva.

Gondolom két hónap van, hogy megoldást találjanak rá, eladják vagy megszűntetik végleg. Hollósy utalt a közeledő választásokra is, ami kissé gázos a jövőre nézve, azaz valamely párt vagy ahhoz közelálló cég felkarolja majd.
Íme hangfelvételen: http://www27.zippyshare.com/v/73063295/file.html
Na ennek a végét én is felvettem :D Épp most akartam linkelni, de hát már mindegy :D
Akkor tehát ebből is kiderül, hogy 22:00-kor megy ideiglenes nyugdíjba az Express!
Előtte meg az új tulajjal fognak beszélni...
 #29689  Szerző: systhema

operator írta:
systhema írta:November 1. és december 31. között a Rádió Expressen csak zene megy majd. Az, hogy 2010 január 1-től mi lesz nem tudja senki. A szerkesztett műsor megszűnésének okai: elfogyott a pénz. Augusztus 31-vel elment az az ügyvezető, aki szívén viselte az Express sorsát és intézte a pályázati pénzeket. Helyette jött egy olyan, aki nem foglalkozik vele, vagy a cégcsoportnak nem megy olyan jól, mint korábban. Illetve a másik ok személyes ellentét.

Gondolom két hónap van, hogy megoldást találjanak rá, eladják vagy megszűntetik végleg. Hollósy utalt a közeledő választásokra is, ami kissé gázos a jövőre nézve, azaz valamely párt vagy ahhoz közelálló cég felkarolja majd.
Hát igen, vannak, akik profibbak nálam :chinese: :D !
 #29688  Szerző: centerweb

a folytatásban a tulajdonossal fognak beszélni
 #29687  Szerző: operator

#29685  Szerző: nyikolaj

A személyes ellentétre kivi lennék. :)
 #29684  Szerző: systhema

November 1. és december 31. között a Rádió Expressen csak zene megy majd. Az, hogy 2010 január 1-től mi lesz nem tudja senki. A szerkesztett műsor megszűnésének okai: elfogyott a pénz. Augusztus 31-vel elment az az ügyvezető, aki szívén viselte az Express sorsát és intézte a pályázati pénzeket. Helyette jött egy olyan, aki nem foglalkozik vele, vagy a cégcsoportnak nem megy olyan jól, mint korábban. Illetve a másik ok személyes ellentét.

Gondolom két hónap van, hogy megoldást találjanak rá, eladják vagy megszűntetik végleg. Hollósy utalt a közeledő választásokra is, ami kissé gázos a jövőre nézve, azaz - mint lehetőség a folytatásra - valamely párt vagy ahhoz közelálló cég felkarolja majd.
 #29681  Szerző: nyikolaj

Egy valamire még nem gondolt egyikőnk se.FIGYELJETEK!
Mi van akkor,ha külön vállnak a frekik,és olyan lesz mint anno a kezdet kezdetén lenni akart.
Abaúj rádio,Zemplén rádio...
Hm...?
 #29676  Szerző: Vendég

systhema írta:Most megy a Safety Car c. műsor. Ott ezt mondta a műsorvezető: "...Express sem lesz, illetve lesz, csak egy kicsit másképp, de erről majd később!" Lehet, hogy vmit elárulnak, bár én nem tudom 22-ig hallgatni.
sztem zene + szignálok :twisted: :hehe:
 #29675  Szerző: systhema

Most megy a Safety Car c. műsor. Ott ezt mondta a műsorvezető: "...Express sem lesz, illetve lesz, csak egy kicsit másképp, de erről majd később!" Lehet, hogy vmit elárulnak, bár én nem tudom 22-ig hallgatni.
20 után Hollóssy a vendég és beszámol a rádióban kialakult helyzetről.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 97