RADIOSITE Fórum

• Telekom

#14637  Szerző: mlaszlo

Zsolt írta:
Szabi írta:...illetve van egy olyan hiba is, hogy a felirat néha egy tizedmásodpercre villan csak fel, majd eltűnik, majd picit később pár mp-re újra felbukkan 1 szöveg (elég kevés idő marad elolvasni), aztán működik tovább rendesen az egész.
...
Ez inkább a BBC Prime hibája, mivel ez nálunk is előfordul, mind DVB, mind TXT feliratozással.
Ez tényleg a BBC sara lesz, mert ez a hiba a upc digital-nál is fennáll.
 #14627  Szerző: Zoshi

Nekem is vannak új információim:
Most hivott egy ember a T-től és azzal kezdte idézem:
"Volt egy sajnálatos rendszerleállás nálunk ez eredményezte a hibát,hogy akadt az RTL.
Megkérdezném Önt fennáll-e még a tapasztalt hiba?"
Mondtam neki visszahivom és félóra nézegetés után közöltem vele,hogy a hiba elhárult nem tapasztaltam azóta akadást,kockásodást.Mégegyszer elnézést kért,megkért,hogy egy közvetlen számon jelezzem (amit Ő adott meg) ha újra előjönne a hiba.
Azt hiszem ezt hivják úgy hogy korrekt

http://www.pohly.adatpark.hu/cgi-bin/fo ... &repi=3882
 #14624  Szerző: MrG

Chester írta:Most néztem az RTL Klubot, itt nincs vele gond.
Már nálam sincs. Ideiglenesen fordul elő, főleg főműsoridőben.
 #14617  Szerző: Zsolt

Szabi írta:...illetve van egy olyan hiba is, hogy a felirat néha egy tizedmásodpercre villan csak fel, majd eltűnik, majd picit később pár mp-re újra felbukkan 1 szöveg (elég kevés idő marad elolvasni), aztán működik tovább rendesen az egész.
...
Ez inkább a BBC Prime hibája, mivel ez nálunk is előfordul, mind DVB, mind TXT feliratozással.
 #14615  Szerző: Zoshi

Igen, Sat, kábel ip egy fejállomás. Én nem vettem észre ezeket a hibákat kábelen, de majd még jobban megnézem.
 #14613  Szerző: MrG

2 hiba a T-nél:
-Az RTL Klub néha nagyon akadozni szokott, tegnap az RTL Hírek alatt pl 10 másodpercenként megakadt 1-re. A többi csatornával ilyen gond nincs.
-A BBC Prime (ráégetett) feliratával sem stimmel vmi. Ha kétsoros a megjelenő szöveg, akkor rend szerint az alsó sora "remeg", illetve van egy olyan hiba is, hogy a felirat néha egy tizedmásodpercre villan csak fel, majd eltűnik, majd picit később pár mp-re újra felbukkan 1 szöveg (elég kevés idő marad elolvasni), aztán működik tovább rendesen az egész.

Ez a Vidaneteseknél és T-Home kábeltv-seknél is előfordul? Úgy tudom vagytok itt páran, illetve szerintem ugyanabból a központból osztják el a T-s TV-szolgáltatásokat.
 #14158  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:A dummy azt jelenti magyarul, hogy "bábu".
Szóval sztem valami szoftverhiba lehet...

Majd a hó végén úgyis jön valami :o -fejet kívánó számla, de azt úgyse fizetjük majd be. Eszemben sincs szólni, jó ez a 3+ csomag nekem... :D
Értem, a dummy szónak mondjuk nem tudtam a jelentését, én először valami rövidítésre gondoltam :)
 #14152  Szerző: MrG

A dummy azt jelenti magyarul, hogy "bábu".
Szóval sztem valami szoftverhiba lehet...

Majd a hó végén úgyis jön valami :o -fejet kívánó számla, de azt úgyse fizetjük majd be. Eszemben sincs szólni, jó ez a 3+ csomag nekem... :D
 #14151  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Szerintem az a "DUMMY" felelős ott a dolgokért, mert az addig nem volt ott a T netes ügyfélszolgálatánál, amíg nem nyílt ki a 3 csomag...

Ha kiszámlázzák, agresszív leszek! :x
Ez a DUMMY mit jelent? Valamilyen összevont csomagelnevezés lenne?
Ha nagyon zavar, akkor szerintem kérdezz rá az ügyfélszolgálaton, nehogy tényleg kiszámlázzanak valamit.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 37