RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#44974  Szerző: Yoci

-LuciFerko-

Sajnos annyi közöm van műszaki dolgokhoz, mint a hegymászáshoz, így nem tudok a kérdésed első felére válaszolni.....:)
És a másodikra sem...... :lol: :lol:
 #44973  Szerző: Yoci

-ravasz-

Én a hétvégén jártam arra, és az autópályán Polgárditól rendesen hallottam, igaz Kőröshegynél én délnek fordultam, és nem a Balaton vége felé mentem.
Köszönöm az infókat, továbbítom az illetékesek felé.....
 #44972  Szerző: ravasz

LuciFerko írta:
ravasz írta:Azért ha lehet nézzetek rá majd, biztos vagyok benne, hogy elszólt az Fonyódig is, amikor kb másfél éve hallgattam... lehet, hogy elfáradt az antennakábel. :)

Meg amúgy is monóban szól jelenleg...
Székesfehérváron is szólt picit.
Mondom én :D
 #44970  Szerző: LuciFerko

ravasz írta:Azért ha lehet nézzetek rá majd, biztos vagyok benne, hogy elszólt az Fonyódig is, amikor kb másfél éve hallgattam... lehet, hogy elfáradt az antennakábel. :)

Székesfehérváron is szólt picit.
 #44969  Szerző: ravasz

Azért ha lehet nézzetek rá majd, biztos vagyok benne, hogy elszólt az Fonyódig is, amikor kb másfél éve hallgattam... lehet, hogy elfáradt az antennakábel. :)

#44967  Szerző: Yoci

Értem. :D

Csak amíg a Pelso ment (főleg amikor indult), addig valamivel nagyobb területet fedett le a frekvencia.[/quote]

Nem vagyok műszaki beállítottságú ember, de úgy tudom a paraméterek nem változtak a Pelso indulása óta.....:)
 #44953  Szerző: ravasz

Yoci írta:Kedves Ravasz!

A 88.2 teljesítményén növelni nem tud az üzemeltető, hiszem adott és kötött hogy mekkora "kraft"-tal mehet. Nem is a teljesítmény az amivel ott baj van, hanem valószínűleg az amit immáron harmadszor tapasztalunk az utóbbi 1 évben.....az antenna egy zárt területen belül található, ahova hivatalosan nem lehet belépni idegeneknek, ráadásul igen magasan is van elhelyezve, tehát ha valamit kezdeni akarsz vele akkor szakembernek másznia is kell hogy elérje, de valahogy mindig elfordul az a fránya fixen rögzített antenna..... :) :)
Vagy óriás tájfunok söpörnek végig azon a vidéken állandóan és azok forgatják el a fix antennát, vagy........
Mi a vagy-ra tippelünk.....és ha a lottó 5-ösben ilyen biztosak lennénk, mint ebben akkor most a fehér homokos tengerpartról válaszolnék a kérdésedre..... :D :D

A tulajok igyekeznek hamarosan orvosolni a problémát.

Yoci.
Értem. :D

Csak amíg a Pelso ment (főleg amikor indult), addig valamivel nagyobb területet fedett le a frekvencia.
 #44942  Szerző: LuciFerko

Yoci írta:Kedves Ravasz!

A 88.2 teljesítményén növelni nem tud az üzemeltető, hiszem adott és kötött hogy mekkora "kraft"-tal mehet. Nem is a teljesítmény az amivel ott baj van, hanem valószínűleg az amit immáron harmadszor tapasztalunk az utóbbi 1 évben.....az antenna egy zárt területen belül található, ahova hivatalosan nem lehet belépni idegeneknek, ráadásul igen magasan is van elhelyezve, tehát ha valamit kezdeni akarsz vele akkor szakembernek másznia is kell hogy elérje, de valahogy mindig elfordul az a fránya fixen rögzített antenna..... :) :)
Vagy óriás tájfunok söpörnek végig azon a vidéken állandóan és azok forgatják el a fix antennát, vagy........
Mi a vagy-ra tippelünk.....és ha a lottó 5-ösben ilyen biztosak lennénk, mint ebben akkor most a fehér homokos tengerpartról válaszolnék a kérdésedre..... :D :D

A tulajok igyekeznek hamarosan orvosolni a problémát.

Yoci.
Nem lehetne oda netet "csiholni" és levenni a streamet, vagy bérelt vonallal megoldani? Ez azért is gázos, mert ha bejön egy terjedés ami kiüti ott a Yo-t ott a 97.1-ről akkor azt relézi ki a cucc majd a 88.2-re :S

ja és a106.3 mikor lesz? :)
 #44939  Szerző: Yoci

köszi djlacee....... :D
 #44938  Szerző: Yoci

Kedves Pasa!

Még egyszer elnézést, ha általánosítóan hangzott amit írtam, nem annak szántam. Fogalmazhattam volna egyértelműbben is......
Örülök hogy egyezik a véleményünk a mixek ügyében. Egyébként interneten elérsz bennünket, és ott tudod hallgatni őket ha szeretnéd.
Hétköznapokon este 8-tól reggelig, és egész hétvégén.
www.yoradio.eu

Tisztelettel: Yoci
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 51