RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#106719  Szerző: Gabeedj

adminisztrator írta:
Attis írta:
mimi írta:valahogy most nem vagyok meghatódva
Én csak azért vagyok szomorú, mert megértük és megéljük, ami 2009 óta várható volt.
Viszont Medveczky úr - aki eddig se volt nekem túl szimpi - mai, óránként leadott, agyonvágott, értelmezhetetlen közleménye még unszimpatikusabbá tette ezt a rádiót.
Egy biztos, ha a jövőben jogi segítségre van szükségem, nem a fent említett Úrhoz fordulok. :csukottszem:
Az a szomorú, hogy most borítékolható, hogy évekig nem lesz semmi... csak Class FM monopólium (az orsz. kerrádiós piacon).

Illetve, lehet, hogy ide kerül majd a Kossuth, vagy más MR-szolgáltatás, de az nem sok.
A lényeg,hogy a jobbos kollégák rádiói mindig nagy bevételt produkáljanak ,a hallgató eddig sem volt lényeg.A Neo kilökésével,pedig még annyira sem lesz az .Egyébként Szól a rádió,most megy,kicsit átdolgozva :)
 #106718  Szerző: mimi

azért egyértelmű volt, hogy vége lesz
 #106717  Szerző: Csongii

BroCreSt írta: Köszi!

A nevéhez nem fűződik egy másik adáslebonyolító?
(Bár lehet keverem..)
Melyikre gondolsz? :D
 #106716  Szerző: markfelt

Attis írta:
Én csak azért vagyok szomorú, mert megértük és megéljük, ami 2009 óta várható volt.
Viszont Medveczky úr - aki eddig se volt nekem túl szimpi - mai, óránként leadott, agyonvágott, értelmezhetetlen közleménye még unszimpatikusabbá tette ezt a rádiót.
Egy biztos, ha a jövőben jogi segítségre van szükségem, nem a fent említett Úrhoz fordulok. :csukottszem:
Az a szomorú, hogy most borítékolható, hogy évekig nem lesz semmi... csak Class FM monopólium (az orsz. kerrádiós piacon).

Illetve, lehet, hogy ide kerül majd a Kossuth, vagy más MR-szolgáltatás, de az nem sok.
 #106715  Szerző: Attis

#106714  Szerző: BroCreSt

Csongii írta:
BroCreSt írta:
Ki az a Pidro?
42Net készítője. Pintér Dániel Róbert.
Köszi!

A nevéhez nem fűződik egy másik adáslebonyolító?
(Bár lehet keverem..)
 #106713  Szerző: mimi

valahogy most nem vagyok meghatódva
 #106712  Szerző: Csongii

BroCreSt írta:
Ki az a Pidro?
42Net készítője. Pintér Dániel Róbert.
 #106711  Szerző: BroCreSt

Csongii írta:
LuciFerko írta:Trackek közti ugrálás élő adásban :yes:
Csókoltatták is a Pidro-t. :D
Ki az a Pidro?