asr27 írta:Szandekosan csinalja.....Risefan írta:nem jobb? a Rise mikor csalt (mostmár 20 k mert már 190e-nél járnak) a facebook-on? ők tisztességes modon elérték a 200k-t... attol hogy én megírom hogy csitelnek attol én mért szálltam el magamtól? én szerintem 1 volt Budapesti rádionak nem kéne ezt csinálni mert ha rájönnek az emberek akkor csak magukat járatják le. és inkább arra törekednének hogy csitelés nélkül érnék el a 200k-t... így csak magukat verik át meg a hallgatókat...1. A rízs fm ugyanezt csinálta tavaly október, november környékén! naponta 5-6000 like-al növelte a rajongók számát, majd amikor elérték a 200000-et akkor hirtelen megállt ez a gyors növekedés!
EZ MÉRT EGYÉNI SZOCIÁLIS PROBLÉMA????
2. húzz már el erről az oldalról egyszer s mindenkorra! Senki sem kíváncsi a gyerekes baromságaidra amiket itt összehordasz! Rohadtul unjuk már a stílusodat ember!!
![]()
mimi írta:Jelen felállás szerint nem moderálható... (Szabályzat)donder írta:Egyetértek!Azért vagy moderátor, hogy használd a megfelelő gombot, nem a könyörgésért. Mindegy, hogy vártok vele heteket, vagy most teszitek, mert később sem fognak csodák történni.
Risefan!
- Kérdezd már meg a felhasználókat itt a fórumon hogy hány embernek jön be a stílusod!?!
- Hány éves vagy?
- Neked ezért fizetnek hogy itt minden sz*rt összehordj?
- Senkitnemérdekel hogy a FACEBOOKON mennyien lájkolnak.. a lényeg a reális hallgatottság.. a Szonda Ipsos tudod..., nem az rtvstat...
- csitelnek??(Ismét kérdezem: Hány éves vagy?)
- És hoyg miért egyéni szoc problem? Mert CSAK Te foglalkozol a téma eme szűk részletével... CSAK Te...
Kapj észbe kicsit!!
donder írta:Egyetértek!Azért vagy moderátor, hogy használd a megfelelő gombot, nem a könyörgésért. Mindegy, hogy vártok vele heteket, vagy most teszitek, mert később sem fognak csodák történni.
Risefan!
- Kérdezd már meg a felhasználókat itt a fórumon hogy hány embernek jön be a stílusod!?!
- Hány éves vagy?
- Neked ezért fizetnek hogy itt minden sz*rt összehordj?
- Senkitnemérdekel hogy a FACEBOOKON mennyien lájkolnak.. a lényeg a reális hallgatottság.. a Szonda Ipsos tudod..., nem az rtvstat...
- csitelnek??(Ismét kérdezem: Hány éves vagy?)
- És hoyg miért egyéni szoc problem? Mert CSAK Te foglalkozol a téma eme szűk részletével... CSAK Te...
Kapj észbe kicsit!!
asr27 írta:Egyetértek!Risefan írta:nem jobb? a Rise mikor csalt (mostmár 20 k mert már 190e-nél járnak) a facebook-on? ők tisztességes modon elérték a 200k-t... attol hogy én megírom hogy csitelnek attol én mért szálltam el magamtól? én szerintem 1 volt Budapesti rádionak nem kéne ezt csinálni mert ha rájönnek az emberek akkor csak magukat járatják le. és inkább arra törekednének hogy csitelés nélkül érnék el a 200k-t... így csak magukat verik át meg a hallgatókat...1. A rízs fm ugyanezt csinálta tavaly október, november környékén! naponta 5-6000 like-al növelte a rajongók számát, majd amikor elérték a 200000-et akkor hirtelen megállt ez a gyors növekedés!
EZ MÉRT EGYÉNI SZOCIÁLIS PROBLÉMA????
2. húzz már el erről az oldalról egyszer s mindenkorra! Senki sem kíváncsi a gyerekes baromságaidra amiket itt összehordasz! Rohadtul unjuk már a stílusodat ember!!
![]()