RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#156949  Szerző: djlacee

Szarrá promózzák ezt a Mozi+ csatornát, kezd elegem lenni. MINEK KELL EGYÁLTALÁN?
Pont arról beszélt mindenki, hogy túltelített a magyar TV-s piac, erre a TV2 Csoport egy köteg új csatornát indít? Ekkora idióták... Ráadásul ez a pofátlan külföldre menekülés, még szánalmasabb.
 #156923  Szerző: szemilan

Romániából sugározzák az új TV2 adókat

A romániai Nemzeti Audiovizuális Tanács (CNA) 8 műholdas TV csatornaengedélyt biztosított a TV2 tulajdonos Andrew G. Vajna román érdekeltségének.

A licensz szerint a CEE Broadcasting Co. Romániából sugározhatja a Chili TV, az Izaura TV, a Joy TV, a Kiwi TV, a Mozi+, a Prime, a Super TV2 és a Zenebutik csatornákat, az egész EU területén, kiegészülve Ukrajnával és Szerbiával - írta a http://www.broadbandtvnews.com/2016/07/ ... -licences/

http://dtvnews.hu/hirek/regi-maniam-a-t ... i-romanian
 #156491  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Most ezt a sok premier filmet is, miért kell az új Mozi+ csatornán adni? Miért nem mehetnek ilyen viszonylag friss blockbusterek a főadón? Attól félnek, hogy túl nagy lenne ott a nézettség?
Valamivel el kell adni az új csatornát és hozni a nézettséget. Ha nem friss tartalmat teszel a csatornára, akkor nem fog kitörni a PRO4 alacsony nézettségéből.
 #156486  Szerző: noartist

admin írta:
noartist írta:Én nem nézek TV2-csoportos csatornákat, de most komolyan, szakmai szemmel: mit csinálnak ilyen szinten rosszul, hogy a nézettségi mutatóik ennyire gyalázatosak? Én tudom, miért nem nézem, de az én véleményem nem biztos, hogy egyenlő a többi emberével, akik csak kapcsolgatják a tévét. Egyszerűen katasztrófa.
Ne várjuk, hogy a foci EB vagy olimpia alatt nagyon törik majd magukat a kertévék.
A TV2 alapvetően le van maradva, függetlenül attól, hogy most az MTVA van az élen a foci EB miatt.
 #156477  Szerző: markfelt

noartist írta:Én nem nézek TV2-csoportos csatornákat, de most komolyan, szakmai szemmel: mit csinálnak ilyen szinten rosszul, hogy a nézettségi mutatóik ennyire gyalázatosak? Én tudom, miért nem nézem, de az én véleményem nem biztos, hogy egyenlő a többi emberével, akik csak kapcsolgatják a tévét. Egyszerűen katasztrófa.
Ne várjuk, hogy a foci EB vagy olimpia alatt nagyon törik majd magukat a kertévék.
 #156476  Szerző: markfelt

djlacee írta:Most ezt a sok premier filmet is, miért kell az új Mozi+ csatornán adni? Miért nem mehetnek ilyen viszonylag friss blockbusterek a főadón? Attól félnek, hogy túl nagy lenne ott a nézettség?
Főcsatornákon már a filmek nem működnek, pl. az RTL Klubon sem. Csakis a saját gyártású proli showk.
 #156475  Szerző: djlacee

Most ezt a sok premier filmet is, miért kell az új Mozi+ csatornán adni? Miért nem mehetnek ilyen viszonylag friss blockbusterek a főadón? Attól félnek, hogy túl nagy lenne ott a nézettség?
 #156472  Szerző: noartist

Én nem nézek TV2-csoportos csatornákat, de most komolyan, szakmai szemmel: mit csinálnak ilyen szinten rosszul, hogy a nézettségi mutatóik ennyire gyalázatosak? Én tudom, miért nem nézem, de az én véleményem nem biztos, hogy egyenlő a többi emberével, akik csak kapcsolgatják a tévét. Egyszerűen katasztrófa.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 203