http://moziplusztv.hu/
Színvonalas csatornának ígérkezik.
Színvonalas csatornának ígérkezik.
djlacee írta:Most ezt a sok premier filmet is, miért kell az új Mozi+ csatornán adni? Miért nem mehetnek ilyen viszonylag friss blockbusterek a főadón? Attól félnek, hogy túl nagy lenne ott a nézettség?Valamivel el kell adni az új csatornát és hozni a nézettséget. Ha nem friss tartalmat teszel a csatornára, akkor nem fog kitörni a PRO4 alacsony nézettségéből.
admin írta:A TV2 alapvetően le van maradva, függetlenül attól, hogy most az MTVA van az élen a foci EB miatt.noartist írta:Én nem nézek TV2-csoportos csatornákat, de most komolyan, szakmai szemmel: mit csinálnak ilyen szinten rosszul, hogy a nézettségi mutatóik ennyire gyalázatosak? Én tudom, miért nem nézem, de az én véleményem nem biztos, hogy egyenlő a többi emberével, akik csak kapcsolgatják a tévét. Egyszerűen katasztrófa.Ne várjuk, hogy a foci EB vagy olimpia alatt nagyon törik majd magukat a kertévék.
noartist írta:Én nem nézek TV2-csoportos csatornákat, de most komolyan, szakmai szemmel: mit csinálnak ilyen szinten rosszul, hogy a nézettségi mutatóik ennyire gyalázatosak? Én tudom, miért nem nézem, de az én véleményem nem biztos, hogy egyenlő a többi emberével, akik csak kapcsolgatják a tévét. Egyszerűen katasztrófa.Ne várjuk, hogy a foci EB vagy olimpia alatt nagyon törik majd magukat a kertévék.
djlacee írta:Most ezt a sok premier filmet is, miért kell az új Mozi+ csatornán adni? Miért nem mehetnek ilyen viszonylag friss blockbusterek a főadón? Attól félnek, hogy túl nagy lenne ott a nézettség?Főcsatornákon már a filmek nem működnek, pl. az RTL Klubon sem. Csakis a saját gyártású proli showk.