RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#128097  Szerző: szemilan

Tapasztalt valaki ma (2014.02.12) kép és hanghibát az adásban? Ugrált jobbra-balra a kép és a hang sistergett.
Kb, mint amikor az analóg adás pillanatra elmenne, de ez ugye DIGI műholdas.
 #126743  Szerző: krisz83

adminisztrator írta:szerintem ha ezt kiposztolták a facebook oldalukra, akkor igaz lehet, maximum idő előtt rakta ki a lelkes social media munkatárs (vagy nem látta, hogy publikálható: x napon, de nem ma)

kíváncsian várom, mi lesz.
Én is. Mondjuk már csak náluk nincs a nagyok közül. Plusz a VV miatt most hatalmas nyomás lehet rajtuk előfizetői oldalról.
 #126737  Szerző: markfelt

szerintem ha ezt kiposztolták a facebook oldalukra, akkor igaz lehet, maximum idő előtt rakta ki a lelkes social media munkatárs (vagy nem látta, hogy publikálható: x napon, de nem ma)

kíváncsian várom, mi lesz.
 #126736  Szerző: krisz83

Semmi gond. Nem, azt már napokkal ezelőtt tudtam. Plusz az érintett kolléga Digis, igy jött az infó. A saját ket szememmel láttam egy Fluor Tomis poszt után a face oldalukon.
Én szégyellem magam, mert légből kapott infót nem szoktam terjeszteni, de ez akkor és ott nem annak nézett ki.
Szerk.: Legközelebb csak az Origonak hiszek :)
 #126735  Szerző: markfelt

krisz83 írta:
adminisztrator írta:
krisz83 írta:Jövő héttől a Digisek is megkapják az RTL II-t. Ha másra nem, erre jó volt a VV6.
hmm, váratlan fordulat. van valami hivatalos írásos emlék, ami ezt őrzi? hódon is vagy csak tikbélen?
Délután a Digi facebook oldalán még volt egy ilyen bejegyzés. Azóta törölve lett. Nekem is egy kolléga mutatta, én személy szerint nem követem Őket ott, tudniillik UPC előfizető vagyok. Kerestem máshol, de semmi. Kérdeztem RTL közeli ismerőst, de Ő sem tud ilyenről, úgyhogy akkor passz. Táblagépről írtam a posztot, azért nem írtam hozzá linket. Biztos már valaki nagyon akarja a Diginél, és entert nyomott egy már előre megírt szövegre véletlenül :D
bocsivagyok, hogy ezt feltételezem, de nem lehet, hogy keverted a mindig tv extrával?
 #126734  Szerző: krisz83

adminisztrator írta:
krisz83 írta:Jövő héttől a Digisek is megkapják az RTL II-t. Ha másra nem, erre jó volt a VV6.
hmm, váratlan fordulat. van valami hivatalos írásos emlék, ami ezt őrzi? hódon is vagy csak tikbélen?
Délután a Digi facebook oldalán még volt egy ilyen bejegyzés. Azóta törölve lett. Nekem is egy kolléga mutatta, én személy szerint nem követem Őket ott, tudniillik UPC előfizető vagyok. Kerestem máshol, de semmi. Kérdeztem RTL közeli ismerőst, de Ő sem tud ilyenről, úgyhogy akkor passz. Táblagépről írtam a posztot, azért nem írtam hozzá linket. Biztos már valaki nagyon akarja a Diginél, és entert nyomott egy már előre megírt szövegre véletlenül :D
 #126712  Szerző: markfelt

• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 199