RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU Fórum

#163105  Szerző: altermanus

Kép
Találtam egy bugot...
a jobb felső oldalon a témák felett, nem a ,,megjelölés olvasottként" jelenik meg, hamem a ,,mark subforums read" felirat... mondjuk engem nem zavar, de lehet, mást igen
 #162993  Szerző: kukac

altermanus írta: Szerintem meg teljesen feleslegesnek a mobil verziót... Már csak azért is mert régi asztali gépen vagy laptopon jó pötyögtetni... Mobil verziót hagyjuk a fb-nak meg... szerintem így jó ahogy van (mobilról írva is)
Lol
 #162992  Szerző: altermanus

admin írta:
kukac írta:
admin írta:38% mobil, 62% desktop
Ez már indokolná a mobil verziót.
Valóban, de a korábban említett okok miatt sajnos nem lesz.
Szerintem meg teljesen feleslegesnek a mobil verziót... Már csak azért is mert régi asztali gépen vagy laptopon jó pötyögtetni... Mobil verziót hagyjuk a fb-nak meg... szerintem így jó ahogy van (mobilról írva is)
 #162980  Szerző: markfelt

kukac írta:
Valóban, de a korábban említett okok miatt sajnos nem lesz.
 #162978  Szerző: kukac

#162977  Szerző: kukac

IstvánB írta:Még mindig beleég az amoled?
Régi mobilomról sose fog eltűnni a waze meg a böngésző hudja
Nekem még nem volt ilyen jellegű tapasztalatom. Jó minőségű telefont kell venni :)
 #162974  Szerző: Wolfman

Gr3g0ry írta:
Wolfman írta:Mobilos használathoz inkább a Tapatalk-támogatást javasolnám.
A plugin aktívan fejlesztett, friss phpBB-verziókra is jó (sőt): https://tapatalk.com/download_phpbb.php
És a "fórummotor" fejlesztői is "ajánlhatják"(idegen modulokat talán nem kellene telepítgetni)?
A régen használt mobilos téma is "idegen modul" volt.
 #162973  Szerző: Gr3g0ry

Wolfman írta:Mobilos használathoz inkább a Tapatalk-támogatást javasolnám.
A plugin aktívan fejlesztett, friss phpBB-verziókra is jó (sőt): https://tapatalk.com/download_phpbb.php
És a "fórummotor" fejlesztői is "ajánlhatják"(idegen modulokat talán nem kellene telepítgetni)?
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 53