RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#136565  Szerző: kukac

admin írta:nem egyszerű ezt menedzselni
Es nem kotelezo csinalni. Aztan megint meghal valaki a dilettans szervezes miatt...
 #136563  Szerző: markfelt

nem egyszerű ezt menedzselni
 #136519  Szerző: kukac

asimov írta:
djlacee írta:
szabogabor10 írta:Kell néha kis változatosság. Nem mehet még karácsonykor is csak tucc tucc zene. Ez azt hiszem egyértelmű.
De amúgy szerintem igen. Ráadásul vannak karácsonyi "tucc tucc" zenék is.
+2
+10, karácsonyi tucc tucc zenét minden háztartásba!
 #136500  Szerző: asimov

djlacee írta:
szabogabor10 írta:Kell néha kis változatosság. Nem mehet még karácsonykor is csak tucc tucc zene. Ez azt hiszem egyértelmű.
+2
 #136496  Szerző: Dani

Nem hiszem el, hogy még ma is erőltetni kell ezeket a karácsonyi "top slágereket", kinek tetszik ez?! Az biztos, hogy ma se fogom hallgatni a MusicFM-et... :vomit:
 #136479  Szerző: kukac

@szabogabor10: "Kell néha kis változatosság. Nem mehet még karácsonykor is csak tucc tucc zene. Ez azt hiszem egyértelmű."
- ezt csak te gondolod igy. Mar miert ne mehetne, hol van az megirva? Husvetkor meg csak nyulas zenek menjenek vagy mi?! Egy format radioban pont az a lenyeg hogy a formaton nem valtoztat, pont ezert hallgatja az aki hallgatja. Ez azt hittem egyertelmu, de ezek szerint nem. A masik pedig a joizles es a mertekletesseg, aminek ujabban csak nagyon kevesen tudnak megfelelni. Azert meg nem kell telefosni az etert mindenfele szarral csak mert karacsony van! Ha nem illik az arculatba, akkor nem jatsszuk le! Frank sinatra - let it snow (release 1945!) NEM csak igazi mai slager, meg ha azt is mondja hozza a radio! A swing mint mufaj nem illik a top40-es dalformatumba, tehat nem rakom be, barmennyire is razzak a szancsengot benne es barmennyire is karacsony van! Azert ne csinaljunk mar jezuskrisztusbol bohocot (hogy stilszeru legyek...)!
 #136478  Szerző: asr27

djlacee írta: De amúgy szerintem igen. Ráadásul vannak karácsonyi "tucc tucc" zenék is.
Így van! +1
 #136477  Szerző: djlacee

#136476  Szerző: szabogabor10

kukac írta:@szabogabor10: "Ha nem, akkor meg lehet eltekerni."
- igy van, akinek nem tetszik, az bekaphassa! A 'hallgatobarat' indoklast hallottuk! :)
Kell néha kis változatosság. Nem mehet még karácsonykor is csak tucc tucc zene. Ez azt hiszem egyértelmű.
  • 1
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 565