RADIOSITE Fórum

• Informatika

#47161  Szerző: donder

Akkor a Sony Vegas totálisan megfelelő neked. Én mondjuk nem erre használom, hanem HELP videók készítéséhez (Felveszi az asztalt + mellé vagy szöveget vagy zenét) de erre is jó! Tudom még esetleg ajánlani a Free Fast MPEG Cut 2.2-t ami free és 8 mega C:\ n is elfér. (Szoftvezbázison le is töltheted a teljest) :yes:
 #47149  Szerző: drkotasz

csokie írta:4 órányi videó anyagot akarok egy DVD-re ráerőltetni. :D
Ez valami kubista festészetről szóló dokumentumfilmsorozat? :D

(jav.: jó, közben leesett, hogy vágni akarod, nem tömöríteni, legalábbis remélem :D )
 #47141  Szerző: csokie

donder írta:Sony Vegas is abszolút jó rá ( :yes: ) De van egy mégjobb ami ráadásul Pinnacle:
Pinnacle Studio14 HD (Persze ha van 120 ezer forintod a teljes verzióra és key-re, és van 3 giga szabad hely a C:\ -n...)
Áhh szerintem az már nagyon leterhelné sztem 7 éves a gép amúgy is, nem kell akkora minőség, csak 4 órányi videó anyagot akarok egy DVD-re ráerőltetni. :D
Várok még tippeket.
Köszi mindenkitől. :)
Üdv.
 #47090  Szerző: donder

Sony Vegas is abszolút jó rá ( :yes: ) De van egy mégjobb ami ráadásul Pinnacle:
Pinnacle Studio14 HD (Persze ha van 120 ezer forintod a teljes verzióra és key-re, és van 3 giga szabad hely a C:\ -n...)
 #46890  Szerző: drkotasz

Sony Vegas, szerintem. Egyszerű, meg tud mindent, amire szükséged lehet. A TV tunerről való felvétel nem tudom, milyen vele, de elvileg tudja.
 #46888  Szerző: csokie

Valaki tudna nekem ajánlani egy videó vágó progit ami jó is? Mindegy az hogy fizetős vagy sem, csak jól, egyszerűen lehessen vágni vele. Ja és TV-tunerről tudjon felvenni. Nagyon köszönöm előre is.

(Pinnacle PCTV 110i a tuner)
 #46724  Szerző: Cicoo

Pasa írta:Ha ez így lesz, hamar bukik a jutubi. :gülü2:
Tedd fel újra, kíváncsi vagyok, hogy mi történik...
Elég régóta csinálják ezt már. Nem baj, arra jó, hogy a tinik feltegyék a tanárverős videóikat.. Tényleg, ha valaki felrak egy karaoke-zós videót, amin túl jól sikerül utánozni az eredeti előadót, akkor azt is elnémítják? :gülü2:
 #46706  Szerző: Pasa

Ha ez így lesz, hamar bukik a jutubi. :gülü2:
Tedd fel újra, kíváncsi vagyok, hogy mi történik...
 #46681  Szerző: ravasz

LuciFerko írta:Elmegy a jutub a picsába, csomó DX-es videómmal a következők vannak:
A videódban ( English Sporadic - part 1. ) olyan tartalom lehet, amelynek tulajdonjogával vagy engedélyével a következő tartalomtulajdonosok rendelkeznek:
Tartalom tulajdonosa: WMG Típus: Hanganyag
Ennek eredményeként videód hangja elnémításra került.
vagy
A videódban ( English Sporadic - part 2. ) olyan tartalom lehet, amelynek tulajdonjogával vagy engedélyével a következő tartalomtulajdonosok rendelkeznek:
Tartalom tulajdonosa: Sony Music Entertainment Típus: Hanganyag
Tartalom tulajdonosa: WMG Típus: Hanganyag
Ennek eredményeként videód letiltásra kerül a következő helyeken:
Germany
sercegve, kis részletek vannak a zenékből...
:punch: :shoot: :vomit: :wailing: :gülü2:
www.soundcloud.com :yes:
  • 1
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 330