RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#136475  Szerző: kukac

@szabogabor10: "Ha nem, akkor meg lehet eltekerni."
- igy van, akinek nem tetszik, az bekaphassa! A 'hallgatobarat' indoklast hallottuk! :)
 #136474  Szerző: szabogabor10

Ausztriában is váltott az Ö3 meg a Kronehit is. Nincs ebben semmi különös, én szeretem. 1 napot mindenkinek ki kell bírnia. Ha nem, akkor meg lehet eltekerni.
 #136471  Szerző: kukac

LuciFerko írta:
hd írta:De az rtvstat alapjan sikeres a dolog.
Ez inkább szégyen :(
Az rtvstat csak azt mutatja hogy van haromezer ember az orszagban akit erdekel a karacsonyi verhanyas - de mi van a tobbi kilencmillio parszazezerrel akit nem?!
 #136470  Szerző: LuciFerko

hd írta:De az rtvstat alapjan sikeres a dolog.
Ez inkább szégyen :(
 #136467  Szerző: asr27

Én ma amikor bekapcsoltam a rádiót, fél percig sem bírtam hallgatni. Ez nem az én stílusom.
 #136466  Szerző: hd

Eleg fura, hogy a harom nagy pesti kereskedelmi kozul pont a Music FM valtott all-Christmas formátumra az ünnep idejére, meglehetosen szokatlan elmeny a Last Christmast es a Something Stupidot hallani a 89.5-on. De az rtvstat alapjan sikeres a dolog.
 #136409  Szerző: asimov

Hát nem ezért lett kitúrva a Juventus és a helyére beültetve ez? (Költői kérdés volt... )
szabogabor10 írta:
Dani írta:Nem ellentmondásos egy kicsit az, hogy a MusicFM(nagyon helyesen!) segítőkész az elesett emberekkel szemben, ugyanakkor egész nap tolja a kormány reklámját "társadalmi célú hirdetésként"? Ez rájuk van erőszakolva? Nekem nagyon úgy tűnik...
A hírekben is mindig csak pozitív politikai / gazdasági híreket lehet hallani. Dehát egy nyerges-simicska rádiótól mit is várjunk... :hit:
Nagyon idegesítő, és vérlázitó.
 #136408  Szerző: markfelt

igen, ez szomorú, de a Klubon, meg pár helyin kívül minden rádión így megy kábé 2011 óta. totális kontroll alatt van a rádiózás. ami szakmailag rossz ebben, az az, hogy a nyílt "hülyének nézés" súlyosan árt a rádiók és a rádiózás presztízsének.
 #136407  Szerző: szabogabor10

Dani írta:Nem ellentmondásos egy kicsit az, hogy a MusicFM(nagyon helyesen!) segítőkész az elesett emberekkel szemben, ugyanakkor egész nap tolja a kormány reklámját "társadalmi célú hirdetésként"? Ez rájuk van erőszakolva? Nekem nagyon úgy tűnik...
A hírekben is mindig csak pozitív politikai / gazdasági híreket lehet hallani. Dehát egy nyerges-simicska rádiótól mit is várjunk... :hit:
Nagyon idegesítő, és vérlázitó.
  • 1
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 565