RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#75262  Szerző: Nickman

a Rádió1 honlapján az online hallgatásnál a budapesti 103.9-et lehet hallani ugye ?
akkor a többit nem lehet máshol online ?
 #75250  Szerző: LuciFerko

de még mindíg vinnyog néha :gülü2:
 #75249  Szerző: LuciFerko

már "százöthét Rádió1" szignálok vannak :)
 #75248  Szerző: Nickman

zalaegerszegi indulásról nincs semmi hír ?
 #75246  Szerző: ceve

mlaszlo írta:Akkor nem egy nagy lefedettségű adó lesz ez, a Balaton nyugati medencéje továbbra is R1 nélkül marad, ha már Fonyódnál sem az igazi, akkor gondolom Keszthely környékén már nem is nagyon szól.
Keszthelyen mint az várható volt, egyáltalán nem szól, a sssssss mellé a 105,8 horvát karattyolása szűrődik be nagyon gyengén.
 #75245  Szerző: mlaszlo

Máté írta:OFF:
Az a Horvát adó ( HRT 2 ) 15 kw-tal megy Varasd mellöl (Kalnik 670 m).
Köszi! Gondolom akkor a viszonylag magasan lévő adónak köszönhető, hogy idáig elszól és zavarja a Rádió1-et.
 #75243  Szerző: Máté

OFF:
Az a Horvát adó ( HRT 2 ) 15 kw-tal megy Varasd mellöl (Kalnik 670 m).
 #75242  Szerző: mlaszlo

admin írta:Nem hiszem, hogy lenne esélyed ott Kaposvár közelében befogni a 105.7-et, ugyanis már Balatonbogláron is erősen bezavar a horvát rádió, hogy Fonyódról ne is beszéljek.

A hangminőség (adásprocesszor) sem az igazi, a fehérvárival és a veszprémivel van egy szinten.

Viszont engem sokkal jobban zavar az akadozás, amit felvettem LF kollega segítségével:

http://www65.zippyshare.com/v/24500439/file.html

Digitmikró hibára tippelek...
Akkor nem egy nagy lefedettségű adó lesz ez, a Balaton nyugati medencéje továbbra is R1 nélkül marad, ha már Fonyódnál sem az igazi, akkor gondolom Keszthely környékén már nem is nagyon szól.
Kicsit OFF lesz a kérdés, de ez a horvát adó honnan és milyen teljesítménnyel adhat, hogy ilyen távolságban is zavar? Bár annak is jó helyen lehet az adója, amelyik nyáron reggelenként Pest-megyében a 103.9-et szokta zavarni.
 #75240  Szerző: markfelt

Nem hiszem, hogy lenne esélyed ott Kaposvár közelében befogni a 105.7-et, ugyanis már Balatonbogláron is erősen bezavar a horvát rádió, hogy Fonyódról ne is beszéljek.

A hangminőség (adásprocesszor) sem az igazi, a fehérvárival és a veszprémivel van egy szinten.

Viszont engem sokkal jobban zavar az akadozás, amit felvettem LF kollega segítségével:

http://www65.zippyshare.com/v/24500439/file.html

Digitmikró hibára tippelek...
  • 1
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 482