RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#75239  Szerző: Attis

Nickman írta:
Nickman írta:mobillal is rámentem a 105.7-re aztán elég rossz volt sistergett meg minden, utána előbbre mentem és a 105.5-ön tisztán RDS-el szólt a Class FM. aztán rámentem a 105.8-ra ott is tisztán szólt egy rádió, de RDS nem volt
nos megvan, a 105.8-on valami külföldi rádió szól (azthiszem horvát)
Segítek: a 105,8 az a HR2. Nálam RDS + stereo. Ez alól még talán ki tudnám húzni a Rádió1-et, de egy másik horvát miatt képtelenség. Nem tudom, hogy az a 105,6-on, esetleg pont a 105,7-en ad, de egyelőre még nem azonosítottam be. (Bár ma nem is volt nagyon időm erre.)
Ami biztos: elvileg egy a gagyibbnál egy picivel jobb vevővel már nem szabadna gondot okozni a Class (én közelebb vagyok hozzá, és nincs ilyen problémám még mobillal se).
 #75234  Szerző: Nickman

Nickman írta:mobillal is rámentem a 105.7-re aztán elég rossz volt sistergett meg minden, utána előbbre mentem és a 105.5-ön tisztán RDS-el szólt a Class FM. aztán rámentem a 105.8-ra ott is tisztán szólt egy rádió, de RDS nem volt
nos megvan, a 105.8-on valami külföldi rádió szól (azthiszem horvát)
 #75233  Szerző: mlaszlo

Térképen ahogy látom kb. 70-80 km-re lehet légvonalban Tihany, így eléggé esélytelennek tűnik a 105.7-et befogni. Esetleg valami nagyon profi antennával :)
 #75232  Szerző: Nickman

mobillal is rámentem a 105.7-re aztán elég rossz volt sistergett meg minden, utána előbbre mentem és a 105.5-ön tisztán RDS-el szólt a Class FM. aztán rámentem a 105.8-ra ott is tisztán szólt egy rádió, de RDS nem volt
 #75229  Szerző: Nickman

mlaszlo írta:
Nickman írta: nos, a 95.1-en nincs semmi, 105.7-en nagyon sisteregve szól a Class FM.
Akkor sajnos még várnod kell, míg a Zalaegerszegi elindul a 95.1-en.
Az viszont érdekes, hogy a Class FM-et hallod a 105.7-en, elvileg a 105.5-ön szól Pécsről, de annak szerintem nem lenne szabad átszűrődnie.
én is meglepődtem hogy hallom hogy mondják a Class Éjszaka spotot.
 #75228  Szerző: LuciFerko

mondjuk a Sangeannal az udvarban nekem is belekrákog...
 #75227  Szerző: mlaszlo

Nickman írta: nos, a 95.1-en nincs semmi, 105.7-en nagyon sisteregve szól a Class FM.
Akkor sajnos még várnod kell, míg a Zalaegerszegi elindul a 95.1-en.
Az viszont érdekes, hogy a Class FM-et hallod a 105.7-en, elvileg a 105.5-ön szól Pécsről, de annak szerintem nem lenne szabad átszűrődnie.
 #75226  Szerző: Nickman

Én inkább a Zalaegerszegit tartanám esélyesnek, arról viszont még nincs infó mikor indul el.
Most a Balatoni indult el a 105.7-en, szerintem ez nem szól el odáig, de próbáld meg hátha szerencséd van.[/quote]

nos, a 95.1-en nincs semmi, 105.7-en nagyon sisteregve szól a Class FM.[/quote]
Akkor valami gáz van a tunereddel, ha a Class szól ott :unott:[/quote]

akkor már bevárom a 95.1-es frekvencián az indulást.
 #75225  Szerző: LuciFerko

Nickman írta:
mlaszlo írta:
Nickman írta:én Gétyén lakok és kérdezném hogy most hogy már van itt is Rádió 1 akkor a zalaegerszegi vagy a balatoni frekvencián tudom hallgatni ?
Én inkább a Zalaegerszegit tartanám esélyesnek, arról viszont még nincs infó mikor indul el.
Most a Balatoni indult el a 105.7-en, szerintem ez nem szól el odáig, de próbáld meg hátha szerencséd van.
nos, a 95.1-en nincs semmi, 105.7-en nagyon sisteregve szól a Class FM.
Akkor valami gáz van a tunereddel, ha a Class szól ott :unott:
 #75224  Szerző: Nickman

mlaszlo írta:
Nickman írta:én Gétyén lakok és kérdezném hogy most hogy már van itt is Rádió 1 akkor a zalaegerszegi vagy a balatoni frekvencián tudom hallgatni ?
Most a Balatoni indult el a 105.7-en, szerintem ez nem szól el odáig, de próbáld meg hátha szerencséd van.
nos, a 95.1-en nincs semmi, 105.7-en nagyon sisteregve szól a Class FM.
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 482