RADIOSITE Fórum

• Informatika

#46125  Szerző: Pasa

A vihar hazaverte a T-Com-ot. Nem volt net, csak azt nem értem, hogy egyetlenegy honlap, a Kapu.hu miért jött be???
 #46080  Szerző: csokie

Firefoxhoz ABP Blockert használj, az megfog néhány reklámot.
 #46060  Szerző: LuciFerko

na meg az msn is milyen lett :vomit:
 #46058  Szerző: djlacee

És akkor még nem esett szó arról, hogy YouTube mennyire tele lett reklámokkal.
 #46050  Szerző: LuciFerko

jah, erőmű kell alá :gülü2:
 #46048  Szerző: csokie

Üdv!

Régóta érik bennem hogy megírjam hogy a WINAMP mennyire kezd a világ legszarabb médialejátszója lenni.

Sorozatos kifagyások, előzmények elfelejtése, csomó szart letölt maga mellé, lelassítja a gépet, kezelhetetlen, stb. Régebb verziók teljesen jók voltak, ezt hogy lehetett ennyire elbaszni?
Nem is beszélve hogy nálam eddig max 5 mp volt hogy betöltsön, most a legutóbbi verzió, 1 percig tölt be, és közbe kifagyaszt mindent.
Múlt héten zsír új telepítésre, nem is bírtam rátenni, nem töltötte le rendesen 3x is próbáltam a winamp.com-ról.

Pedig én régen mindenre azt használtam... Ma már csak VLC mindenre. Az legalább 2 mp alatt be is tölt.
 #45805  Szerző: SzD

Nagyon menő most a Google kezdőlapja...lehet játszani is. :yeah: :lol:
Kép
 #45289  Szerző: drkotasz

mondjuk mert azt egy külső plugin csinálja, ami mindkét böngészőhöz hozzárendelte magát, azért.
 #45288  Szerző: donder

Ti még nem vettéte észre, hogy a Chrome nagyon hasonlít a Mozillára?
Pl.: amikor megnyitsz egy mp3 fájlt, akkor megjelenik egy fekete hátterű lap, rajta középen hogy "Waiting for video". Ugyanez a Chrome-nál.
 #45018  Szerző: donder

Egyetlen hátránya viszont hogy hol nagyon belassul, hogy felszökik a le/feltöltés aránya... :S
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 330