RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#77187  Szerző: viktorio

RadiosJani írta:
Mipi írta:
zeller írta:Úgy hírlik, az alkalmazottak nem kapnak fizetést, menedzsment jóformán nincs és az NMHH felé is tartoznak.

Kábé 1-2 hónap múlva elhallgat a rádió, ha ez így megy tovább.
Én ezt el is hiszem mert nagyon alapjáraton megy a rádió. A zenék tényleg érdekesek. Sok a lassú meg pont azok a slágeres zenék mennek amiket még a SLÁGER rádióban sem szerettem.

Menedzsment az meg tuti nincs mert már sokszor kérdeztem itt a fórumban hogy ki most a főszerkesztő de senki se tudta.
nem nagyon értem mi a baj ezzel a rádoióval, na de mindegy is, érdekelne HOL HÍRLIK??? Valami pontosabb infó csak a hitelesség kedvéért, a főszerkesztőt meg miért nem kérdzed a Neonál? :)
utolsó információim szerint Hegyi Gyuri a főszerkesztő.
az a baj, hogy nincs önálló arculata, pont olyan mint a Juventus.
 #77184  Szerző: klm

harrapari írta:Nevetséges, mint az egész Café-s csapat, akik fogalmatlanul elkezdtek országos rádiózni a Neo FM-el és azt vették a fejükbe, hogy ők majd tudják mi kell az embereknek, és megtanítják a hallgatókat rádiót hallgatni.(nagyképű mi?) A többi már sajnos történelem, tönkretették azt is ami megvolt, és kizárólag saját maguknak köszönhetik, hogy már nincsenek.
Kedves harrapari, szögezzük le, hogy Te vagy fogalmatlan - és ez csak egy ténymegállapítás, a nevetségest nem írom, mert az már személyeskedés lenne. Nem a "cafés csapat" kezdett el országos rádiózni. Ez így, ebben a megfogalmazásban súlyos elferdítése a tényeknek. A valóság ennél lényegesen bonyolultabb, melynek elmagyarázásába bele sem kezdek, mert Te úgyis tudod, hogy volt.
Bírom az olyan embereket, akik az igazság megfellebezhetetlen letéteményeseinek hiszik magukat, és ezt képesek másokkal is elhitetni. Csak azért írok ide, hogy akinek van egy kis esze, az kezelje legalább némi fenntartással, amiket írsz. A minősítést pedig az egész "cafés csapat" nevében visszautasítom. Nem rajtuk múlt, ami történt.

Kelemen Zoltán, ex-radiocafé, ex-ügyvezető
 #77180  Szerző: markfelt

Varga Kata helyett ha jól hallottam, Thuróczy Ricsi van egy ideje.
 #77136  Szerző: orrhang

csak nem ott is ugyanaz az ember szerkesztette a zenét? ... :yes:
 #77125  Szerző: ceve

LuciFerko írta:
orrhang írta:ki volt az a nagyszerü szakmai ember, aki kitalálta, hogy keressenek kakukktojásokat a nyári zenék közt. Valamelyik nap a Jinggle bells-nél majdnem hányingert kaptam. Gratulálok Neo, gratulálok a zenei embereknek is! hurrá!
Úristen :shock: De ilyen volt a Sláger rádiónál is, nem?
copypaste
 #77120  Szerző: zotya32

RadiosJani írta:
Mipi írta:
zeller írta:Úgy hírlik, az alkalmazottak nem kapnak fizetést, menedzsment jóformán nincs és az NMHH felé is tartoznak.

Kábé 1-2 hónap múlva elhallgat a rádió, ha ez így megy tovább.
Én ezt el is hiszem mert nagyon alapjáraton megy a rádió. A zenék tényleg érdekesek. Sok a lassú meg pont azok a slágeres zenék mennek amiket még a SLÁGER rádióban sem szerettem.

Menedzsment az meg tuti nincs mert már sokszor kérdeztem itt a fórumban hogy ki most a főszerkesztő de senki se tudta.
nem nagyon értem mi a baj ezzel a rádoióval, na de mindegy is, érdekelne HOL HÍRLIK??? Valami pontosabb infó csak a hitelesség kedvéért, a főszerkesztőt meg miért nem kérdzed a Neonál? :)
utolsó információim szerint Hegyi Gyuri a főszerkesztő.
ezt mondogatták a Café-nál is, hogy nem fizet, nem fizet, aztán eltelt fél év, és megszűnt a rádió... és ugye egy darabig, a café és a neo egy "gazdához" tartozott. Aztán, hogy a neo "új gazdája" jobb-e (Székely és a haverok) ezt döntse el más.
 #77085  Szerző: LuciFerko

orrhang írta:ki volt az a nagyszerü szakmai ember, aki kitalálta, hogy keressenek kakukktojásokat a nyári zenék közt. Valamelyik nap a Jinggle bells-nél majdnem hányingert kaptam. Gratulálok Neo, gratulálok a zenei embereknek is! hurrá!
Úristen :shock: De ilyen volt a Sláger rádiónál is, nem?
 #77084  Szerző: orrhang

ki volt az a nagyszerü szakmai ember, aki kitalálta, hogy keressenek kakukktojásokat a nyári zenék közt. Valamelyik nap a Jinggle bells-nél majdnem hányingert kaptam. Gratulálok Neo, gratulálok a zenei embereknek is! hurrá!
 #77072  Szerző: colter

RadiosJani írta:
colter írta:Én örülnék ha megszűnne, mert egy nagy nulla ez a rádió.
amennyiben?
Én magamban lezárom ezt a lehetne jobb is a Neo. Kár volt írnom, mert csak felidegesítem magam ezen a témán.
 #77071  Szerző: RadiosJani

colter írta:Én örülnék ha megszűnne, mert egy nagy nulla ez a rádió.
amennyiben?
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 584