Gondolod el fogják mondani egy külsősnek, hogy nem fizetünk? Nemááá!
Már több helyen beszélnek erről, de ez csak pletyka. Akkor fogjuk megtudni a valóságot ha már az NMHH bezárja őket.
Mipi írta:nem nagyon értem mi a baj ezzel a rádoióval, na de mindegy is, érdekelne HOL HÍRLIK??? Valami pontosabb infó csak a hitelesség kedvéért, a főszerkesztőt meg miért nem kérdzed a Neonál?zeller írta:Úgy hírlik, az alkalmazottak nem kapnak fizetést, menedzsment jóformán nincs és az NMHH felé is tartoznak.Én ezt el is hiszem mert nagyon alapjáraton megy a rádió. A zenék tényleg érdekesek. Sok a lassú meg pont azok a slágeres zenék mennek amiket még a SLÁGER rádióban sem szerettem.
Kábé 1-2 hónap múlva elhallgat a rádió, ha ez így megy tovább.
Menedzsment az meg tuti nincs mert már sokszor kérdeztem itt a fórumban hogy ki most a főszerkesztő de senki se tudta.
. írta:Úgy hírlik, az alkalmazottak nem kapnak fizetést, menedzsment jóformán nincs és az NMHH felé is tartoznak.Én ezt el is hiszem mert nagyon alapjáraton megy a rádió. A zenék tényleg érdekesek. Sok a lassú meg pont azok a slágeres zenék mennek amiket még a SLÁGER rádióban sem szerettem.
Kábé 1-2 hónap múlva elhallgat a rádió, ha ez így megy tovább.
admin írta:Admin!harrapari írta:Nevetséges, mint az egész Café-s csapat, akik fogalmatlanul elkezdtek országos rádiózni a Neo FM-elHalottról vagy jót, vagy semmit.
harrapari írta:Nevetséges, mint az egész Café-s csapat, akik fogalmatlanul elkezdtek országos rádiózni a Neo FM-elHalottról vagy jót, vagy semmit.
Jozsfm964 írta:Gyerekek! Amin azért nagyot nevettem, sőt már sírtam a röhögéstől az az volt, mikor péntek éjjel a Neo-ra tévedtem és éjszaka az egy órás hírek után felvételről egy hallgató kér egy szép számot a férjének aki éppen a kertbe dolgozik... Mondom éjjel??? Gyönyörűen van szerkesztve... Sajnos a pénz beszél. Gyönyörű MLM rendszereken alapulnak most már a cégek, sok ember azért csinál rádiót még ha nem is ért hozzá, mert egy bizonyos szintig jó befektetés. Ha bukik is rajta, még maradt annyi pénz a zsebébe hogy megtudjon venni egy új kocsit vagy házat... A törvényeink nem engedik hogy még legyenek országos frekvenciák, később is ez marad. Megy az egymás majmolása, a kreatívtalanság. A Neo nem tudta mit akar, csak átakarta "szöktetni" a Slágeres arcokat, más f*ával vágni a fejszét, azt hitte megváltja a világot. Nem jött össze. Nagyon pancserek, ami jó volt (ezeröcsi) az se kellett nekik. A konkurens rádió se a legtutibb de legalább tudták mit akarnak és valóra is váltották, valamint a célcsoportnak szólnak. A Neo-n már azon se csodálkoznék ha Balázs Pali után jönne egy David Guetta...Az Ezeröcsi jó volt??? Hát lehet, hogy mondjuk egy tematikus Café-n talán még elfért volna, de egy országos rádióban? Nevetséges, mint az egész Café-s csapat, akik fogalmatlanul elkezdtek országos rádiózni a Neo FM-el és azt vették a fejükbe, hogy ők majd tudják mi kell az embereknek, és megtanítják a hallgatókat rádiót hallgatni.(nagyképű mi?) A többi már sajnos történelem, tönkretették azt is ami megvolt, és kizárólag saját maguknak köszönhetik, hogy már nincsenek.