RADIOSITE Fórum

• Rock FM 95.8

#154277  Szerző: LuciFerko

Emlékeztek még a Partizánbál c. műsorra? Na olyan kéne ide is. :yeah:
 #154273  Szerző: Gr3g0ry

A Best Of Rock tudtommal kereskedelmi volt(ahogy látom nem tartott sokáig, a freki díj tartozás miatt).
A rock (is) nagy korcsoportal rendelkezik(általában 12-64 vagy tovább is),arról nem is beszélve hogy a rock nemcsupán a "hőbörgésről" szól,számos alfaja létezik mely remélhetőleg igyekzik ezeket is "bemutatni",lehet hogy nem ezeken nőttél fel de a idősebb generáció ezt tartotta "rocknak"(arra célzok hogy a széleskörű korcsoportra poziciónálna a rádió).Lehet hogy a zenei felhozatal később kiegészül és minden korosztály igényét kielégítí én speciel a régebbieket is meghallgatóm de persze a maiakat is(mondjuk a tinirockféléket már savanyúan hallgatom).
Elsősorban a 'magyar rock fenntartásáról szól' szóval ha csak a "külföldi zenei" rádióról álmodsz akkor ne itt keresd.
 #154272  Szerző: Glenn

Én szeretem a rockzenét, annak is a keményebb változatát.
Az még hagyján, hogy itt megy mindenféle "lájtos", a rock műfajába éppenhogy csak beférő zene, na de hogy a kötelező szövegarányt ilyen, hogyismondjam, csöpögős sz@rr@l tudják le, hát ez szerintem vérlázító. :x :x :x
Éreztem én, hogy nem lesz ez egy igazi rockrádió (mint amilyen pl. a Best Of Rock FM volt), de reménykedtem abban, hogy legalább tényleg csak rock zene lesz (mégha néha kicsit lájtos is) és vele kapcsolatos szöveges tartalom. Hát megint nem történt csoda, pedig nagyon sokan nagyon vártuk. Ez az ide nagyon nem való lelkizős beteg műsor inkább a csicskadiszkózenék közé passzol (épp mindjárt indul egy ilyen rádió a 96,4-en), egy valódi értékes zenei rádiót csak agyoncsapni lehet vele!
Ennyi. :(
 #154271  Szerző: szabogabor10

Csak nem a Szerelem hullámhosszán a Slágerből?
 #154270  Szerző: Gr3g0ry

Pasa írta:Ajjaj...! Na, ezt a nyavalygós társkeresős mónikasós nyálat pont nem egy rockrádión kellett volna elsütni, inkább a muzsikefemre való ez. Nagy kár, így rögtön az első napon a hitelét vesztette ez a társaság. Most már jöhet nyugodtan akár a szigala meg a kálvinherisz is ide!!!
:ayfkm:
Én egy hónap türelmi időt adnék,nem csupán egyetlen napot....
Siagala-t vagy Calvin Harris-t meg ne említsd rocknak(de még zenének se,az utóbbiról (se) neveztek el teret)! :troll:
 #154269  Szerző: Gr3g0ry

Ez szerintem egy "felvezető műsor" lehetett még a régi korból..

Részlet a facebookos válaszból:
Nem véletlenül, hiszen ma, az első este Maya a régebbi beszélgetéseiből válogatott :)
Reménykedem hogy hamarosan a rádióhoz hűen lesz lebonyolítva.
 #154268  Szerző: Glenn

Ajjaj...! Na, ezt a nyavalygós társkeresős mónikasós nyálat pont nem egy rockrádión kellett volna elsütni, inkább a muzsikefemre való ez. Nagy kár, így rögtön az első napon a hitelét vesztette ez a társaság. Most már jöhet nyugodtan akár a szigala meg a kálvinherisz is ide!!!
:ayfkm:
 #154257  Szerző: markfelt

Egyáltalán nem értek sok dolgot, de első nap, no fika.
Mellesleg a Sláger Rádió márkanév úgy tudom a Tematik Kábel védjegye.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 50