RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#86957  Szerző: LuciFerko

Van egy elég furcsa "digitális" alapzaja az adónak. A telephely nem tudom hol lehet, de a Palotavárosba már néha csapkodja a Petőfi. Ergo a város vagy keleti, vagy déli fele lesz.
 #86952  Szerző: LuciFerko

Hát ez a délelőtti zenei összeállítás kicsit unalmas. Csupa egyhangú sablonsláger, szerintem munka mellé nagyon nem ez kell. Ezekre ott a Neo és a Juventus. :unott:
 #86950  Szerző: LuciFerko

csadam írta:
LuciFerko írta:
csadam írta:Tényleg megy a székesfehérvári 103.8?
Nem.
A facebookon azt írták: "...örömmel jelentem, hogy szól a rádió Székesfehérváron az fm 103.8-on..." (sajnos nem tudom pontosan visszaidézni :()
Hoppá, de szól :blush: Rossz polárba néztem... :D De gyengének tűnik a többi fehérvárihoz képest, szombaton még nem ment, mint ahogy az a bandscanemben is látható.
 #86948  Szerző: csadam

LuciFerko írta:
Nem.
A facebookon azt írták: "...örömmel jelentem, hogy szól a rádió Székesfehérváron az fm 103.8-on..." (sajnos nem tudom pontosan visszaidézni :()
 #86947  Szerző: LuciFerko

Nem.
 #86944  Szerző: csadam

Tényleg megy a székesfehérvári 103.8?
 #85305  Szerző: LuciFerko

admin írta:
rmihaly76 írta:Feldobtad a napom! :D
csokie írta:Tekerjenek rá akkor (de előtte nmhh egyeztetés) :D Borzasztó egyszerű. :)
Kérjenek cserefrekit. Ahogy anno a 100.3 Radio1 vagy a 98.6 Kanizsa.
a 99.8 és a 104.6 még ott van a Fehérvárra koordinált frekik közt.
 #85303  Szerző: markfelt

rmihaly76 írta:Feldobtad a napom! :D
csokie írta:Tekerjenek rá akkor (de előtte nmhh egyeztetés) :D Borzasztó egyszerű. :)
Kérjenek cserefrekit. Ahogy anno a 100.3 Radio1 vagy a 98.6 Kanizsa.
 #85301  Szerző: csokie

A trollkodásnak nincs határa :)
 #85300  Szerző: asimov

Feldobtad a napom! :D
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 47