RADIOSITE Fórum

• Direct One

#39399  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:
Kiru írta:Directem van és nem a legjobb a hang!Nektek 5.1 es hangotok van és házimozival be is jön az 5.1 pl:a Hbo valamelyik filmjénél?Nekem a házimozimon Orion H-500 van de hiába van rákötve a Direct beltérire 1 hangfalam nem szól és nincs sehol 5.1 hang!Miért ?Köszönöm szépen! :x

Szia!

Ez az?
http://www.armatrix.hu/Termek/orion-ht-500-p34567.html

Nem írják hogy van e optikai, koaxiális audio bemenete vagy esetleg HDMI bemenete. Mondjuk ez útobibb kizárom.
Van rajta optikai, vagy koaxiális bemenet?
Ezek digitális bemenetek. Erre kell kötni beltéri optikai vagy koaxiális kimenetét.
Csak ezeken adja ki 5.1es hangot.
Ha jól látom, akkor ez a DVD lejátszós házimozi rendszer. Nekünk is hasonló van, ezekre sajnos külső forrást nem lehet rákötni, így csak a DVD-ket lehet 5.1-el hallgatni rajta, a többit csak sztereóban.
Olyan erősítő kellene, amelyen ahogy Mauro is említette, van optikai vagy koaxiális bement.
Egyes újabb modellekre már van.
Ha esetleg lecserélnéd.
 #39397  Szerző: Kiru

Mlaszlo!Köszönöm szépen segítségedet! :yeah:
 #39396  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:
Kiru írta:Directem van és nem a legjobb a hang!Nektek 5.1 es hangotok van és házimozival be is jön az 5.1 pl:a Hbo valamelyik filmjénél?Nekem a házimozimon Orion H-500 van de hiába van rákötve a Direct beltérire 1 hangfalam nem szól és nincs sehol 5.1 hang!Miért ?Köszönöm szépen! :x

Szia!

Ez az?

Nem írják hogy van e optikai, koaxiális audio bemenete vagy esetleg HDMI bemenete. Mondjuk ez útobibb kizárom.
Ezek digitális bemenetek. Erre kell kötni beltéri optikai vagy koaxiális kimenetét.
Ha jól látom, akkor ez a DVD lejátszós házimozi rendszer. Nekünk is hasonló van, ezekre sajnos külső forrást nem lehet rákötni, így csak a DVD-ket lehet 5.1-el hallgatni rajta, a többit csak sztereóban.
Olyan erősítő kellene, amelyen ahogy Mauro is említette, van optikai vagy koaxiális bement.
 #39391  Szerző: Mauro

Szia!

Ez az?

#39375  Szerző: Kiru

mlaszlo írta:
Nekem nincs házimozim, de úgy tudom, hogy mennie kellene az 5.1-es hangnak. A direct-es beltérik közül a szürke Philips, a felvevős és a Humax tudja kezelni, az 5.1-es hangsávot kiválasztva és megfelelő kábellel összekötve ki kellene adniuk az 5.1-es hangot.
Azoknál a filmeknél kellene próbálkozni, amelyeknél jelölik az 5.1-es hangot. A text-en a film címe alatt "DD"-al jelölik, a honlapon pedig a film tartalmánál van a DD logó.
Köszönöm szépen de eddig ezek megvannak!
 #39246  Szerző: mlaszlo

Nekem nincs házimozim, de úgy tudom, hogy mennie kellene az 5.1-es hangnak. A direct-es beltérik közül a szürke Philips, a felvevős és a Humax tudja kezelni, az 5.1-es hangsávot kiválasztva és megfelelő kábellel összekötve ki kellene adniuk az 5.1-es hangot.
Azoknál a filmeknél kellene próbálkozni, amelyeknél jelölik az 5.1-es hangot. A text-en a film címe alatt "DD"-al jelölik, a honlapon pedig a film tartalmánál van a DD logó.
 #39242  Szerző: Kiru

Directem van és nem a legjobb a hang!Nektek 5.1 es hangotok van és házimozival be is jön az 5.1 pl:a Hbo valamelyik filmjénél?Nekem a házimozimon Orion H-500 van de hiába van rákötve a Direct beltérire 1 hangfalam nem szól és nincs sehol 5.1 hang!Miért ?Köszönöm szépen! :x
 #39061  Szerző: Kiru

mlaszlo írta:
Kiru írta:Szeva!Sokat kell az antennán állítani? Mert nem tudom,hogy elfér e a fal mellet mert most délre néz!Köszönöm!
Ha az antenna mögött állsz, akkor jobbra kell majd forgatni, kb. 20 fokot. Ezen az oldalon, ha megadod a lakhelyed és a listából kiválasztod a Thor 0,8W műholdat, akkor nagyjából berajzolja majd, hogy merre fog nézni az antenna
http://www.dishpointer.com/
Ha van a közelben Digi-s antenna, akkor ahhoz is tudsz viszonyítani, mert arrafelé fog majd nézni a UPC-s is.
Köszönöm szépen!
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 64