RADIOSITE Fórum

• DAB+

#159448  Szerző: djlacee

Sszilu írta:Szia Lacee!

Nálad folyamatos vétel a szlovén DAB?
Valamivel közelebb vagy, mint én, nálam csak állandó a jelszint, de nem szól folyamatosan.

Ü.: Sz.
Ez a "nálam" elég megtévesztő, én ugyanis kb Sopron 10-15km-es körzetében DX-elek, a hegységben, dombvidéken, stb... De ahol eddig néztem, ott remekül jött, valahol a kijelző szerint max térerővel
 #159441  Szerző: Sszilu

Szia Lacee!

Nálad folyamatos vétel a szlovén DAB?
Valamivel közelebb vagy, mint én, nálam csak állandó a jelszint, de nem szól folyamatosan.

Ü.: Sz.
 #159435  Szerző: djlacee

Most már 11 program van a szlovén MUX-on, bár nem szól még mind. Ezek a következők:
RTVSLO Prvi
RTVSLO Val202
RTVSLO Ars
RTVSLO Radio SI
Radio 1
Radio 2
Radio Center
Radio Ognjisce
Rock Radio
Radio Evropa
Radio Antena
 #159418  Szerző: PeterDX

RTV Slo Prvi, bitrate 96 kbps, Stereo, kodek AAC
RTV Slo Val 202, bitrate 96 kbps, Stereo, kodek AAC
RTV Slo ARS, bitrate 112 kbps, Stereo, kodek AAC
RTV Slo Radio SI, bitrate 96 kbps, Stereo, kodek AAC
Radio Center és Radio Ognjišče (ÚJ), bitrate 64 kbps, Stereo, kodek AAC
Service #5
 #159115  Szerző: Sszilu

Sziasztok!

Az alábbi szlovén oldal szerint, elindult a szlovén DAB:
http://www.rtvslo.si/dab/

Antennákat fel!

Üdv.: Sz.
 #158484  Szerző: djlacee

Bécsben elindult egy új rádió: BIG CITY LIVE. Az a RadioMax csinálja, ami 10+ ország több, mint 9000 üzletének in-store rádióját is csinálja.
 #158153  Szerző: djlacee

Csak már igyekeznének az indulással, a rádióim alig várják, hogy újabb programok legyenek letárolva :hehe:
 #158152  Szerző: Sszilu

djlacee írta:Boč, és Pečarovci is érdekes lehet
Igen, de ha jól tudom, első körben ezek nem fognak még sugározni. Valami szlovén oldalon láttam, hogy Pohorje, Plesivec, Nanos, Trdinov Vrh, meg még két-három távolabbi adó fog kezdeni, de pl. a frekvencia.hu oldalon Pohorje, Plesivec, Boc, Pecarovci (mind 5 kW) szerepel, majd meglátjuk mi indul el valójában. Hajrá! :-)

#158142  Szerző: djlacee

Boč, és Pečarovci is érdekes lehet
 #158073  Szerző: Sszilu

djlacee írta:Valamikor mostanában kell indulnia a szlovén DAB+ tesztnek is a 10D csatornán, augusztusban lesz tesztadás, szeptembertől pedig már a rendes sugárzás kezdődik, ez egyébként az állami MUX lesz még egyelőre.
Szia!

Én is ezeket az infókat találtam korábban, de pontosabbat nem. Talán 6, vagy hét adóról indul majd a sugérzás, számunkra 3 is érdekes lehet: Pohorje, Plesivec, Trdinov vrh. Figyelni kell, kíváncsi leszek! :-)

• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 72