RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#102521  Szerző: asimov

Asztaliban stabilan tartja azt az 5..10 %-kat az Opera (ez orszagfuggo is), barmifele staisztitikat nezel is meg. Emellett mobileszkozokrol (telefon es ujabban tab) vilagszerte, szuken becsulve is 100 millio felett van az Opera-t rendszeresen hasznalok szama es ez a szam folyamatosan no, ahogy terjednek az okostelefonok, tab-ok es foleg a netes mobilelofizetesek a kelet-europai regioban, illetve a fejlodo orszagokban. Magyarul: szamolni kell a Operaval, mint bongeszovel.
freshfm írta:Ki használ még operát?:D
 #102518  Szerző: freshfm

Inkább hallgassatok bele az adásba, és ha bárkinek bármi szakmai problémája, aggája van azt írja le:) Ez az állandó szitkozódás nem értem mire jó... Senkit nem épít.
 #102517  Szerző: freshfm

Ki használ még operát?:D Semmiféle vírus nincs a a wordpressen, se a tárhelyen:) Az hogy valaki jelentette, egészségére! Ez már az operától szégyen, hogy nem ellenőrzi le a valós vírusos tartalmat, s nem szedi le a cuccot:D

A szerver hackkel kapcsolatban utolsó hozzászólásom:

- NEM shoutcast szerverről üzemel a rádióm. 1 szerverre streamelek fel (icecast) és arról relay-ben majd transcodelve megy át egy másik ice-ra! Hackről nincs mit beszlni, mint említettem nem vagyok se programozó zseni + a szervereimhez én egy admin panelon túl nem férek hozzá... Tehát nem értem a hackelés lehetőségét se:)

Utoljára írom le:

Rengeteg külföldi oldalon van kinn a rádió automatikusan megnyíló flash lejátszóval. Nhány magyar oldalon is megtalálható! És mivel este megugrik a nézettsége az oldaaknak a hallgató szám is vele konstans növekszik.... Ez NEM CSALÁS szerintem.., de kövezzetek meg, ha az..
 #102514  Szerző: Milán

Eddig nekem nem jelzett egyik böngésző sem.
 #102511  Szerző: asimov

Valoszinuleg az Opera kozossegi halojan(?) belul valaki bejelentette (bongeszon keresztul), mint szerinte veszelyes oldalt.
Amugy egy "ures" oldal is lehet "virusos" ugy, hogy maga virus/trojai stb. tenylegesen nincsen az oldalon, de egy ra mutato, automatikusan mukodo, ugymond "letoltesi hivatkozas" igen.
(Ilyen letolto kod altalaban weboldalfeltores kereteben kerul az oldal HTML kodjaba...)
milan93 írta: Ez hülyeség...Mi lenne azon az úgymond "üres" oldalon vírusos?A dalcímkiíró? :troll:
 #102510  Szerző: Milán

chromsix írta:A sok összevissza belső IP és maszk, dolgozik a shoutcast szerver... :D
:D
 #102509  Szerző: chromsix

A sok összevissza belső IP és maszk, dolgozik a shoutcast szerver... :D
 #102508  Szerző: Milán

chromsix írta:http://www.freshfm.hu

"Site Warning!
Figyelmeztetés támadó oldalra

A lap látogatása veszélyes lehet. A lapot rosszindulatú szoftverek terjesztésével vádolják.

Az Opera határozottan ellenzi az oldal látogatását."
Ez hülyeség...Mi lenne azon az úgymond "üres" oldalon vírusos?A dalcímkiíró? :troll:
 #102504  Szerző: chromsix

http://www.freshfm.hu

"Site Warning!
Figyelmeztetés támadó oldalra

A lap látogatása veszélyes lehet. A lapot rosszindulatú szoftverek terjesztésével vádolják.

Az Opera határozottan ellenzi az oldal látogatását."
 #102499  Szerző: Roger

mszilárd írta:Miért zavar az bárkit, hogy az efféle internetes bohóckodás adatait megpiszkálják-e, vagy sem. Higgye mindegyik azt, hogy ettől lesz sikeres, ettől ér el bármit is az életben. Aztán majd rájön, hogy az interneten való majomkodás helyett vannak az életben fontosabb dolgok is, vagy csak egyszerűen megunja, és megérti, hogy ennek semmi köze a rádiózáshoz.
...ez azért így ebben a formában egy kicsit erős! Nem gondolod? :|
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 99