Én is csodálkoztam mikor kiírta ,mert én is többször elkaptam már a tesztnapokat. Pl tegnap Tokaj és Komádi tesztelt és az utóbbi rakta ki a Class nevet , le is fotóztam egyböl 

lalu84 írta:Megy a teszt a 101 -6 on és Class Fm RDS-selNálam Pécs 105,5 már tesztelt a 2 megszokott időpont között (ami este 9 és 10 óra között volt), immár 12. alkalommal, hiszen itt most már mindenki tudja, hogy a tesztadás a Class FM analóg frekvenciáinak egy részén az minden hónap 10-én és 25-én van
altermanus írta:szerintem az utóbbi 2-3 évben nem volt, mióta ráállt a fülem a sima, és a processzált adásra... mellesleg azt nem akarom elhinni, hogy a nappali műsor hangosabb, mint az éjfél utáni... egy adásprocesszornak az a dolga, hogy egyenlő - vagy legalábbis hasonló - hangszínen tartsa a hangot...Attól függ mi a cél. Természetesen bármilyen processz bármikorra időzíthető, ütemezhető, így ha az kell hogy éjszaka kellemes, szolid hangzás legyen, akkor ez egyszerűen megoldható.
altermanus írta:mint az éjfél utáni...??? - este 22:30-kor nem kapcsol le az adó - ???
altermanus írta:nincs náluk egy ideje adásprocesszor... sőt szerintem sose volt2002-ben egy ORBAN 9200 került a modulációs vonalba...amúgy jelenleg az állomás felújítása folyik, így bármi lehet...