RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#125267  Szerző: kukac

A félreértések elkerülése végett, nincs itt semmi baj, mi szeretünk téged, csupán csak newbie vagy :)
Láthatóan közléskényszered van, javaslom hogy csinálj egy saját tárhelyet valahol, ahová felpakolod a cuccaid, és oda hivatkozhatsz, akit érdekel, ott megtalálja! Így nincs telerakva a fórum olyan dolgokkal, ami a nagy többség számára érdektelen. Ha pedig szakmai véleményed van, nem árt ha tapasztalatra, vagy hivatalos forrásra hivatkozva teszed közzé!
Boldog karácsonyt!
 #125266  Szerző: dkemeny77

kukac írta:"Mikor irtam utoljára baromságot?"
- Őőőő... Tegnap?...
"Megmondtàtok hogy ne irjak olyanrol amit
nem tudok...Írtam? Nem! Most mi a bajotok
velem?"
- lássuk be, valakinek el kell vinnie a balhét! }:-[

Jó, akkor most szeretnék minden fórumozótol elnézést kérni, akinek kellemetlenséget okoztam. Mostantól, akkor kevesebbet kommentelek, de akkor értelmeset, és építő bejegyzést fogok írni. Így kibékülhetek veletek?
 #125265  Szerző: kukac

"Mikor irtam utoljára baromságot?"
- Őőőő... Tegnap?...
"Megmondtàtok hogy ne irjak olyanrol amit
nem tudok...Írtam? Nem! Most mi a bajotok
velem?"
- lássuk be, valakinek el kell vinnie a balhét! }:-[
 #125263  Szerző: dkemeny77

kukac írta:Szerintem ezt kemenynel is lehetne most mar rendszeresiteni...
kössz....Írtam hülyeségeket de mostmár nem...
Mikor irtam utoljára baromságot? Megmondtàtok hogy ne irjak olyanrol amit nem tudok...Írtam? Nem! Most mi a bajotok velem?
 #125260  Szerző: djlacee

Ádám csak egyet szólhat hozzá egy nap
:troll:
 #125257  Szerző: dkemeny77

djlacee írta:De most tényleg, hol van leírva hogy Szenteste napján délután nem lehet reklám? WTF
Nem tudom...Àdám írta...Ádám küldesz linket?
 #125256  Szerző: dkemeny77

mimi írta:
dkemeny77 írta:Nem értelek....a MusicFM-en tényleg karácsonyi dalok mennek...ebbe mi a gond? :-\
"Nem úgy szól a törvény hogy ma 2 órától másnap 6-ig nem lehet reklám?" ilyen faszságokat honnan szedtek, ez érdekel
NEM ÉN ÍRTAM!
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 482