RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#110391  Szerző: Attis

szemilan írta:Műholdon egyre kevesebb csatorna érhető el a megszokott áron. :(
A Digi Film 300 ft/ hó plusszba, a 18+-os csatornak 10 ft/hó :lol:
A Duna word pedig a hibás csatornalistának köszönhetően kikerült a csatornalistából.

Ha valaki le akarja kerestetni az összes Digi csatornát (nem csak magyart) akkor resetelje le a készüléket és ne válasszon ki nyelvet. Az exit gomb segítségével lépjen ki, majd válassza ki a magyar nyelvet és kerestesse le a csatornákat. Ekkor lesz Duna word is, ugyanakkor a számozása a csatonáknak igen csak el lesz ..............
És akkor lekeresi a holdon kódolatlan adókat is?
 #110388  Szerző: szemilan

Műholdon egyre kevesebb csatorna érhető el a megszokott áron. :(
A Digi Film 300 ft/ hó plusszba, a 18+-os csatornak 10 ft/hó :lol:
A Duna word pedig a hibás csatornalistának köszönhetően kikerült a csatornalistából.

Ha valaki le akarja kerestetni az összes Digi csatornát (nem csak magyart) akkor resetelje le a készüléket és ne válasszon ki nyelvet. Az exit gomb segítségével lépjen ki, majd válassza ki a magyar nyelvet és kerestesse le a csatornákat. Ekkor lesz Duna word is, ugyanakkor a számozása a csatonáknak igen csak el lesz ..............
 #110129  Szerző: markfelt

Nekem volt T-Home sat, szerintem sokkal jobb a minősége, mint a Diginek, ellenben a Digi kínálata és ára/feltételei is jobbak a ténél. Illetve igen, a magenta-szolgáltató ADSL-je egy kalap szar.
 #110127  Szerző: Attis

adminisztrator írta:Adott egymás mellett az Osan meg a Teszkó egy XY településen, attól, hogy konkurensek a fogyasztói szegmensben, még együttműködhetnek pl az infrastruktúra (parkoló, közművek) kiépítésében/megosztásában/fejlesztésében...

Ez üzlet... sztem felesleges arra gondolni, hogy most nagy haverság lesz és hirtelen megjelenik pl. a DigiSport a UPC-n, vagy az egyik megvenné a másikat. Persze nem kizárt, lehet, hogy ez lesz a válasz majd a T-rhódításra. :)
A minap hosszabbítottam a T-Mobile-nál szerződést. Nem is akartam tőlük "eligazolni". De az ügyintőzőtől már jött a T-Home TV + net + mobil+ vezetékes telefon akcióval. Lehet, hogy jó akció lett volna, de igazából 2 hónap van vissza a telefon hűségből, azt még kifizetjük. Utána vége, felesleges. A T-internet "falun" állítólag kalap kaki. Ráadásul mostani szolgáltatómmal 1000%-ig meg vagyok elégedve. És, hogy on topic legyek: az SD adások minősége T-Satnál nem annyival jobb, hogy elhagyjam a Digit.
 #110112  Szerző: markfelt

Adott egymás mellett az Osan meg a Teszkó egy XY településen, attól, hogy konkurensek a fogyasztói szegmensben, még együttműködhetnek pl az infrastruktúra (parkoló, közművek) kiépítésében/megosztásában/fejlesztésében...

Ez üzlet... sztem felesleges arra gondolni, hogy most nagy haverság lesz és hirtelen megjelenik pl. a DigiSport a UPC-n, vagy az egyik megvenné a másikat. Persze nem kizárt, lehet, hogy ez lesz a válasz majd a T-rhódításra. :)
 #110107  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:
Attis írta:Fórumokon írnak UPC - Digi együttműködésről.
Már egy éve volt szó arról, hogy a UPC bekebelezi a magyar Digit. Szerencsére nem lett belőle semmi, de ugye nem zörög a paraszt... :shock:
Igazság szerint a UPC DTH S.á.r.l. és a műholdas Digi együttműködéséről van szó, azon belül is kapacitásmegosztásról. A magyar UPC ettől teljesen független.
Egyébként valószínűleg arról van szó, hogy bővítés érdekében mindkét szolgáltatónak szüksége van plusz TP-re, ezt a legolcsóbban úgy tudják megoldani, ha a jelenlegiek közül szabadítanak fel egyet és nem újat bérelnek. A kapacitás megosztással pedig 1-2 TP-t meg lehet takarítani.
 #110054  Szerző: Attis

Pasa írta:
Már egy éve volt szó arról, hogy a UPC bekebelezi a magyar Digit. Szerencsére nem lett belőle semmi, de ugye nem zörög a paraszt... :shock:
Ennek nem látom realitását. A közeljövőben tuti nem.
 #110050  Szerző: Glenn

#110025  Szerző: Attis

adminisztrator írta:Fórumokon azt írják, hogy tavasztól jön a HD műholdra is. Hát, kíváncsi leszek.
Fórumokon írnak UPC - Digi együttműködésről. Ami első hallásra kicsit kutya-macska barátság, de igazából mindkét fél jól járhat. És talán még az előfizetők is. :yeah:
 #109972  Szerző: markfelt

Fórumokon azt írják, hogy tavasztól jön a HD műholdra is. Hát, kíváncsi leszek.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 88