mlaszlo írta:
Csak így akkor hivatalosan 9-10 HD csatorna van a kínálatban, már pedig ha ezt nézzük, akkor nem róható fel a UPC-nek, hogy valótlanságot állít, hiszen a honlapon ezek a hivatalosan elérhető információk, még a legújabb ÁSZF szerint is.
De nem csak a Pr telecom szolgáltat HD-t, hanem itt van a UPC-vel Kazincbarcikán és környékén azonos területen is szolgáltató Parisat is.
http://www.parisat.hu/images_upload/PAR ... TAL-TV.jpg
Akárhogy nézem a honlapjukon lévő hivatalos csatornakiosztást, ez bizony 17db HD csatorna, nem pedig csak 11db. És innentől kezdve már felróható a UPC-nek a valótlanság-állítás és a konkurencia szándékos lejáratása a saját maguk fényezésével.
Ha nagyon megerőltetném magam, biztos találnék még olyan kisebb kábelszolgáltatót Magyarországon akik több, mint 11HD csatornát osztanak el. Én bízom benne, hogy erre a fogyasztó-védelem is felfigyel, és kapnak majd egy kis büntit a félretájékoztatás és a konkurencia lejáratása alaptalan vádakkal miatt.
Arról nem is beszélve, ha jól tudom a UPC sem ad még hivatalosan 11db HD csatornát, mert én az AXN HD-t nem találom a hatályos ÁSZF-ben és ez így csak 10db HD csatorna.