RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#126890  Szerző: frekivadasz

noartist írta:18:12-kor óranyitó.Ooooké.
Tihany tőled 12 perccel nyugatabbra van. Értem? ^^
 #126888  Szerző: asr27

kukac írta: Viszont doreseg kijelenteni hogy neked jo izlesed van, es rajtad kivul mindenki mas hülye, mert lehet hogy pont te vagy a zenei analfabeta, csak nem veszed eszre a nagykepusegedtol!
- Eddig 1 azaz egy ember mondta, hogy szar a zenei izlésem (persze senkitől sem szoktam megkérdezni),azt, hogy jó, viszont nem tudnám megszámolni, hogy hányan mondták. Félreértés ne essék, nekem semmi bajom a mainstream-el de a magyar "rap"-el már annál inkább(a petőfin épp kb 2 órával ezelőtt ment egy, természetesen el is kapcsoltam) és nem hiszem el, hogy arra nagyobb igény van, mint a house-ra.
- egy szóval nem mondtam, hogy mindenki más hülye (sajnos van egypár).
-nem vagyok sem zenei analfabéta, és nem tartom magam nagyképűnek sem. Nálam 1000x nagyképűbb emberek vannak. Ha te úgy érzed, hogy nagyképű vagyok, arról nem tehetek. Csupán az tud erősen felbosszantani, hogy ezek a marhák az ilyen dankó féle moslékokat szponzorálják, ingyen osztogatják nekik a frekit, a valamit is érő, ZENÉT játszó rádiókat meg sorba nyírják ki!
Ja és persze az, ha egy rendkívül buta, az egészhez semmit nem értő emberkék okoskodnak, de még az írásuk is tele van helyesírási hibákkal. (akinek nem inge, ne vegye...)
 #126886  Szerző: noartist

18:12-kor óranyitó.Ooooké.
 #126878  Szerző: kukac

@asr27: "Az az oka, hogy a legtöbb Magyarnak szar
a zenei ízlése, ezért nem merik bevállalni a
rádiók. Helyette inkább játszanak csicska
popot, és/vagy fluort meg sp-t és társait,
amitől már égnek áll a hajam is."
- van meg egy masik lehetoseg is, a legtobb radiohallgatonak atlagosan kozepszer zenei izlese van (legyen mondjuk mainstream). Ehhez kepest vannak a retegmufajok, ezen belul el lehet donteni hogy ki hol halyezkedik el, de mindenkeppen kivul esik a mainstream-vonalon, igy kereskedelmileg nem szamit. Az viszont hogy te magad hol helyezed el az a te dolgod. Viszont doreseg kijelenteni hogy neked jo izlesed van, es rajtad kivul mindenki mas hulye, mert lehet hogy pont te vagy a zenei analfabeta, csak nem veszed eszre a nagykepusegedtol!
 #126874  Szerző: Milán

Kivagyok írta:Mesélj Milán:) Kíváncsian várjuk az okfejtésedet. Egyébként mi a franc az a Part Fm??? Hol leledzik? És ki csinálja?
Azt se tudom ki vagy...
A google egyébként a barátod, tehát ott megtudhatod hogy mi az a Part FM ;)
 #126871  Szerző: noartist

adminisztrator írta:egy nagyobb szelet pedig direkt nagybetűvel írja a magyart, a románt meg pl. kicsivel...
nekem könnyű, én mindent kicsivel írok.
ez olyan rádiókafés.
 #126869  Szerző: LuciFerko

asimov írta:OFF
Lehet, hogy Magyar Bálint tehet erről, de sajnos tömeges jelenség az, hogy azok a magukat magyarnak vallók, akik Magyarországon, miközben élik a magyaroszági kispolgári életüket, keverik a mondatközi kis- és nagybetűk használatát...
Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni... :)
ON
adminisztrator írta:és a legtöbb magyar nagybetűvel írja a 'magyar' szót, pedig nem kell.
Szerintem a germanizálódás miatt van ez.
 #126868  Szerző: markfelt

egy nagyobb szelet pedig direkt nagybetűvel írja a magyart, a románt meg pl. kicsivel...
nekem könnyű, én mindent kicsivel írok.
 #126867  Szerző: asimov

OFF
Lehet, hogy Magyar Bálint tehet erről, de sajnos tömeges jelenség az, hogy azok a magukat magyarnak vallók, akik Magyarországon, miközben élik a magyaroszági kispolgári életüket, keverik a mondatközi kis- és nagybetűk használatát...
Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni... :)
ON
adminisztrator írta:és a legtöbb magyar nagybetűvel írja a 'magyar' szót, pedig nem kell.
 #126865  Szerző: markfelt

és a legtöbb magyar nagybetűvel írja a 'magyar' szót, pedig nem kell.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 470