kukac írta: Viszont doreseg kijelenteni hogy neked jo izlesed van, es rajtad kivul mindenki mas hülye, mert lehet hogy pont te vagy a zenei analfabeta, csak nem veszed eszre a nagykepusegedtol!
- Eddig 1 azaz egy ember mondta, hogy szar a zenei izlésem (persze senkitől sem szoktam megkérdezni),azt, hogy jó, viszont nem tudnám megszámolni, hogy hányan mondták. Félreértés ne essék, nekem semmi bajom a mainstream-el de a magyar "rap"-el már annál inkább(a petőfin épp kb 2 órával ezelőtt ment egy, természetesen el is kapcsoltam) és nem hiszem el, hogy arra nagyobb igény van, mint a house-ra.
- egy szóval nem mondtam, hogy mindenki más hülye (sajnos van egypár).
-nem vagyok sem zenei analfabéta, és nem tartom magam nagyképűnek sem. Nálam 1000x nagyképűbb emberek vannak. Ha te úgy érzed, hogy nagyképű vagyok, arról nem tehetek. Csupán az tud erősen felbosszantani, hogy ezek a marhák az ilyen dankó féle moslékokat szponzorálják, ingyen osztogatják nekik a frekit, a valamit is érő, ZENÉT játszó rádiókat meg sorba nyírják ki!
Ja és persze az, ha egy rendkívül buta, az egészhez semmit nem értő emberkék okoskodnak, de még az írásuk is tele van helyesírási hibákkal. (akinek nem inge, ne vegye...)