RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#25897  Szerző: mlaszlo

Meglepődtem ma reggel, amikor nem rock zene szólt a 88,1-en, már azt hittem a Rise FM indult vissza kalózként, de akkor nem ez történt. Nekem jobban tetszenek ezek a zenék, most már csak a lefedettségen kellene valahogy javítani.
Viszont akik a Pont FM miatt tekertek vissza a 88,1-re, azok most nem fognak örülni.
 #25895  Szerző: Permi

Nekem a stílus a korai Rise-ra emlékeztet, amikor még Jován vezényelt a csillagos rádión... De sztem az akkori stílussal lett igazán népszerű a Rise, szóval hajrá Pont! :X.:
Amúgy a rise fórumban kicsit meg vannak zavarodva az emberek h. akkor most wtf? :party:
 #25894  Szerző: JoNeS

MikySoft írta:van valahol streamje a 88.1-nek?
Nincs! Helyi adáslebonyolítás van és még a "moduláció" nem készült el!
A jelenlegi stílusra nem hiszem hogy csinálok stream-et...
 #25893  Szerző: JoNeS

Permi írta:Last Night I Was Dreamin...
Az elektronikus zene is back to Fm 88.1 MHz, de már Rise nélkül.
A Rockzene átkerül a másik frekire. Grat, jó húzás!
Amugy Jones, egy kicsit korábban indult a dolog. 23.53-kor :lol:

Igen... Tudom :(

valójában nem számoltam ki pontosan a végét, csak sacra mert nincs kapcsolatom az adás lebony géppel egyelőre.Minden kezdetleges, hiszen iggen hirtelen dolog volt. Előre írtam meg mindent, ennyire lett precíz... Elloptam 7 percet a rock életéből... De jóvá teszem :D
 #25892  Szerző: JoNeS

Attis írta:JoNeS!
A ...-ból várat építeni nem kis dolog.
De ma nyilatkozott Rónai Egon a Q-nak, és ott ugye elhangzott, hogy ő igazából azt tartja valószínűbbnek, hogy a 88,1-et megint eladják.
Nem mondom, hogy az általatok játszott zenékre nincs igény... Sőőt... Miután pont a Pont FM töltene be egy űrt, ezért külön érdekes a kérdés: mennyire terveztek előre?
Vagy csak átmeneti állapot?

A Rónai-interjúhoz meg csak annyit mondok: talán Rónai Úr még időben kapcsolt, mert ha még kivárt volna, még az alsónacija is ráment volna. És érdekes módon többször is elmondta, hogy őt már nem hajtja az, hogy újra rádiózzon. Sőt, a referencia miatt örömmel bízta a frekit a Rise-ra. Nem lennék most a helyében.

Logikus hogy én nem vagyok jogosult nem publikus információkat megosztani.
A felkéréseket ha szakmailag, technikailag és emberileg meg tudom oldani, elvállalom. Rock És Black zenei rádiót tudok csinálni, bár még ott sosem tartottam hogy csak az legyen a munkám és hogy megfelelő körülmények legyenek hozzá, de eddig is töretlenül csináltam.

Mi meddig tart? Nem tudom!!! Ezer módon befolyásolom Egont, de ő dönt, az ő cége az ő pénze.

Most az a célom hogy ha kiderül hogy a 97.3-on folyamatosa a szabad utam, akkor odategyem magam rockban. Black-ben kicsit jobban esne, de ez van.
 #25891  Szerző: Permi

97.3-on Chris Rea szól... :lol:
Szerva itt, csere ott! :yes:
 #25890  Szerző: LuciFerko

a név maradt PontFM :shock:
 #25889  Szerző: Permi

LuciFerko írta:PERMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Ennek örömére regeltem, ha már jóideje csak csendben olvastam a fórumot, de gondoltam ütős kis hírrel lépek be :yeah:
Sztem sikerült :D
 #25888  Szerző: LuciFerko

itt alig látszik ki a zajból, pelso nyomkodja.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 55