Rickykeee23 írta:Azt gondolom, hogy a Dikh komolyan reklamozni akarja magát, hallgatókat akar szerezni, komolyan veszik. A másik 3 rádiót pedig gyorsan el kellett indítani választások előt. Elvegetálnak, a lényeg, hogy ki van osztva a freki. Választások után majd lesz velük foglalkozva! Vagy ezért, vagy azért. Lásd, még a Best-el sem nagyon törődnek, pedig egész nagy lefedése van. (Relatív, de mégsem egy pesti freki, oszt annyi). Jóvanazúgy' jelenleg ahogy van... Gondolják...
Igazából a budapesti Best-tel kapcsolatban én lassan már 3 éve várom, hogy "mikor indul be igazán", de azért mostanra az látszik, hogy ők ezt így ebben a formában teljesen késznek tekintik. A 103,9-be még bizonyos tekintetben energiát feccöltek (gyakorlatilag újraindították ugyanazokkal az arcokkal a 95,8 Rock FM-et).
Viszont a Base-nél látszik igazán, hogy az akarat ellenére mennyire végesek a kapacitások. Én meg voltam győződve, hogy a Petőfi átalakításával pl. itt fog kikötni Iller Bálint vagy Péczeli Dóri, ehelyett szinte Revoluton az egyetlen komolyabb tapasztalattal bíró figura. Igaza van azoknak, akik szerint kell az új generáció, csak azért érdemes meghallgatni, hogy hogyan vezet műsort pl. Viktorin Tamás, Faragó Janka vagy B. Németh Dia, mert nagyjából ennek kéne a standard-nek lennie!
Nekem az a bajom, hogy ha abból indulunk ki, hogy meg lettek szerezve ezek a frekvenciák, de az a priorítás, hogy ne zavarjanak be a nagy testvér Retro-nak meg R1-nek, akkor ezek a büdös életben nem lesznek többek annál, mint amikor most jelenleg, ráadásul itt 10+7 évről van szó, de ez rohadt sok idő, jó ha 5 évig ki fogják húzni.