Andrew5 írta:Kevdes Benfentes!
Előszőr is ha valamit bérlek, azért fizetek is. Nálatok ez nem jött össze.
Másrészt meg nem is tudom kik csináltak élvezhetettlen kalap szar valamit.....
Úgyhogy a helyedben csendben maradnék. 
Andrew!
Ezt a bérlek és fizetek érte dolgot kifejthetnéd bővebben is, mondjuk a saját tapasztalataid alapján!

Egyébként meg nem tudom, hogy ki csinált élvezhetetlen szart.... Kinek is nem jött össze sem a Twist Fm-es sem pedig a Jazz Fm-es közösségkovácsolás? Szerintem pont neked! Ne haragudj, de ezek a rádiók te szüleményeid voltak. Kétszer is kaptál lehetőséget a sorstól, addig amíg más mikrofonhoz sem ülhet, de neked összejött a rádiózás. Hol van a gyümölcse? Mi az amit eddig letettél az asztalra?
Figyelj már! Nem bántani akarlak, de mégis mit vársz az eddigiek tükrében? Ne haragudj! Megértem, hogy össze tudsz dugni egy hangláncot egy adóval és egy antennával, sőt még azt is elhiszem, hogy fel tudod tölteni a gépet faszán zenével, de a rádiózáshoz ez kevés, itt Debrecenben pedig még a nullához sem elég. Andrew! Lehet, hogy van fogalmad néhány dologról, de hogy a hallgatókhoz nem értesz az biztos!
Ha értenéd a szakmához, akkor nem ezeknek a közösségeknek csináltál volna rádiót.!
Ha az NHH, ORTT helyébe lennék már a Twistnek elveszem a frekvenciáját, de úgy látom hogy ebben az országban mindent lehet!
Nem kívánok többet hozzászólni a témához, de ez egy bohóckodás, amit nehezen lehet szó nélkül bírni!
Még valami!
Egy jó szakembernek van önkritikája.....................!