RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#111228  Szerző: ryan

Vicces az a délutáni műsor, amikor tizenéves fiatalok mindenféle világban történt hírről beszélgetnek isteni vonatkozásban, és röhögcsélnek. Mint valami számítógépmikrofonos netrádió.
 #111113  Szerző: Glenn

mihalylovics írta:Bocs, ha félreérthető voltam, csak azt akartam mondani, hogy egy vallási rádiótól is normálisabb beszélgető műsorokat várok, nem permanensen sugárzott, folyamatosan ismétlődő imákat.
Erre meg ott az MKR, vagy a Szent István Rádió. De hidd el, hallgatják a Mária Rádiót is.
 #111083  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:
mihalylovics írta:Ha imádkozni akarok, elmegyek a templomba. Mindennek megvan a maga helye.
Ne beszélj butaságokat. Otthon szerinted nem imádkoznak a hívők? Pl. étkezés előtt...
Amúgy meg akkor minek zenei rádió? Ha zenét akarok, elmegyek a diszkóba, esetleg a füleimre rántom a lejátszó hallgatóját.
Szükség van erre is, meg arra is. Nyilván, ha nem tetszik, nem hallgatod. Mari néni a földszint kettőből se nagyon hangol a Music FM-re.
Bocs, ha félreérthető voltam, csak azt akartam mondani, hogy egy vallási rádiótól is normálisabb beszélgető műsorokat várok, nem permanensen sugárzott, folyamatosan ismétlődő imákat. Tudom, hogy ez egy low-budget rádió, és ez így sokkal költséghatékonyabb, de akkor is. Amúgy szerinted a Mária és a Music FM között nincs semmi? Kossuth, Bartók, Dankó, Infó, Klub, Lánchíd, és hogy ne menjünk messzire, Katolikus? Szerintem Mari néni a fsz. 2-ből ezekre is tudna hangolni :)
 #111077  Szerző: LuciFerko

adminisztrator írta:Tuti a kisunokának szólt. :)
Sose felejtem el, mikor pár hónapja álltam sorba a pénztárnál az egyik enyingi áruházban. Egyik mama a másiknak "Az én unokám olyan zenének nem nevezhető valamit hallgat, mikor megy a turmixgép!"
:lol:
 #111073  Szerző: markfelt

jeek írta:
Pasa írta: Mari néni a földszint kettőből se nagyon hangol a Music FM-re.
Nana! Múltkor volt egy hívásom a telefonos ügyfélszolgálaton ahol dolgozom, kb. 70 éves "mami" kéri az infót, én mondom neki, háttérben hallom szól a rádió, aztán a hívás vége előtt hallom "nyolcvan kilenc öt music fm, összehoz minket" :hehe:
Tuti a kisunokának szólt. :)
 #111071  Szerző: tomee87

Pasa írta: Mari néni a földszint kettőből se nagyon hangol a Music FM-re.
Nana! Múltkor volt egy hívásom a telefonos ügyfélszolgálaton ahol dolgozom, kb. 70 éves "mami" kéri az infót, én mondom neki, háttérben hallom szól a rádió, aztán a hívás vége előtt hallom "nyolcvan kilenc öt music fm, összehoz minket" :hehe:
 #111061  Szerző: markfelt

Pasa írta:
mihalylovics írta:Ha imádkozni akarok, elmegyek a templomba. Mindennek megvan a maga helye.
Ne beszélj butaságokat. Otthon szerinted nem imádkoznak a hívők? Pl. étkezés előtt...
Amúgy meg akkor minek zenei rádió? Ha zenét akarok, elmegyek a diszkóba, esetleg a füleimre rántom a lejátszó hallgatóját.
Szükség van erre is, meg arra is. Nyilván, ha nem tetszik, nem hallgatod. Mari néni a földszint kettőből se nagyon hangol a Music FM-re.
Pont pár napja írt egy idős hölgy a pécsi Mária Rádió kapcsán, hogy nincs ereje templomba járni, de szívesen hallgatja és aggódik, hogy "ezt is elveszik".
 #111058  Szerző: Glenn

#111057  Szerző: mihalylovics

Ezt a színvonalas műsort... Belehallgattam, az adás abból áll, hogy mondják az Üdvözlégy Máriát (persze úgy, mintha valami fekete mágia lenne, mert valszeg sokan mondják ugyanazt a szöveget monoton hangon egy nagy, visszhangos teremben), ami viszont folyamatosan ismétlődik, most hallom kb. 15-ödjére. Ki képes hallgatni ezt hosszabb ideig? Ha imádkozni akarok, elmegyek a templomba. Mindennek megvan a maga helye.
 #110961  Szerző: Ivoa

http://mediatanacs.hu/dokumentum/156290 ... ig_hat.pdf

"Az NMHH a Kiskőrös 91,7 MHz tekintetében érkezett ideiglenes hatósági szerződésre irányuló kérelme ügyében úgy dönt, hogy nem köt ideiglenes hatósági szerződést a Mária Rádió Kunság Nonprofit Kft-vel."
Nahát, le lehet írni a Mária Rádió és a "nem köt szerződést" kifejezéseket egy mondatba? :D
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 61