RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#46942  Szerző: ravasz

Akkor viszont hozzá sem lehetett volna kapcsolni a hajdúböszörményit, mert az meg nem lehet érvényes 7+5 évnél tovább...

Ennyiből bármilyen közeljövőben lejáró frekit hozzá lehetne kapcsolni egy friss jogosultsághoz, attól még nem újul meg... ez jogilag egy elég konfúzus helyzetet idézne elő.

Tévedek?
 #46940  Szerző: boly

ravasz írta:Nem, valahogy úgy kapcsolták vételkörzetbővítésbe a 3 frekvenciát, hogy a jogosultságok érvényessége megmaradt. Ez az, amit mi, földi halandók nem fogunk megérteni. :)
Most néztem meg a kérdéses frekit:
Debrecen 95,6 r, k 2006.04.04.
Hajdúböszörmény 98,9 1999.02.04
Hajdúszóboszló 100,6 2002.02.20

A Debrecen 95,6 a mérvadó, tehát 2006-ban lett szerződés kötve, mivel a testület elfogadta a vételkörzet bővítést, ezért a többi frekvencia is a Debreceni "fő" frekvenciával jár le.

Pl. Alisca Rádió esetén pont fordítva van, mert a Dunaföldvár nem járna le még, de a "fő" Szekszárdi igen, ezért az a mérvadó.

Ezek szép jogi csavarások. :)
 #46938  Szerző: ravasz

Nem, valahogy úgy kapcsolták vételkörzetbővítésbe a 3 frekvenciát, hogy a jogosultságok érvényessége megmaradt. Ez az, amit mi, földi halandók nem fogunk megérteni. :)
 #46937  Szerző: boly

ravasz írta:A hajdú-bihari frekik meg 2 év múlva járnak le, köszönhetően annak, hogy vételkörzet-bővítéssé kérték át még Fun-ék a hálózatot, így a legkorábban lejáró (Hajdúböszörmény 98.9) frekvencia lejártával lejár a másik 2 is...
Akkor nem értem őket, most olyan adókat vesznek meg, amelyeket lehet hamarosan elbuknak? Érdekes, na meg költség szempontból is sokba kerülhet az olcsóság....
 #46936  Szerző: ravasz

ravasz írta:A hajdú-bihari frekik meg 2 év múlva járnak le, köszönhetően annak, hogy vételkörzet-bővítéssé kérték át még Fun-ék a hálózatot, így a legkorábban lejáró (Hajdúböszörmény 98.9) frekvencia lejártával lejár a másik 2 is...
Ó nem, ez hülyeség volt, sztornó, elnézést kívánok.
 #46933  Szerző: ravasz

A hajdú-bihari frekik meg 2 év múlva járnak le, köszönhetően annak, hogy vételkörzet-bővítéssé kérték át még Fun-ék a hálózatot, így a legkorábban lejáró (Hajdúböszörmény 98.9) frekvencia lejártával lejár a másik 2 is...
 #46930  Szerző: boly

A Gazdasági Rádió terjeszkedésével kapcsolatban szeretném megjegyezni.
Nos, nem ismerem az üzleti elképzeléseiket a terjeszkedéssel kapcsolatban, de nyilván nekik olyan rádiókat kell megvásárolni, akiknek nem mostanság jár le az engedélyük. Nyilván itt sokat emlegettétek a Dunaújvárosi Rádió 24-et is, de 3,5 év van hátra az engedélyből és már nem hosszabbítható. (tehát újra kell pályázni) A Gazdaságinak üzletileg viszont azok a rádiók érik meg, akik pár éve kapták meg, vagy max. szerződés hosszabbítás előtt vannak!

De akkor nézzük azokat a frekiket, amit mostanság vásároltak:
K1 Kaposvár - friss 2 éves szerződése van

A többit is meglehet nézni az ORTT adatbázisában.
 #46638  Szerző: benjamin

Na végre az igazi témára terelődött a szó! :D
 #46623  Szerző: csokie

Én nem is értem... (vagyis igen), hogy, hogy engedhetnek egy embernek 3 frekvenciát megvásárolni egy azon városba. (...van az a pénz, nem vagyok naív...) De ez, valami elképeztő. Mindent meg lehet csinálni abszurdisztánban....
 #46616  Szerző: drkotasz

"eeevötték a eggyetlen szórakozásomat"
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 35