RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#33011  Szerző: Zsolt

Obladioblada írta:
Zsolt írta:
Az kizárt, hogy ha az N-Joy vette meg a frekvenciát, akkor ezt a márkát és zenei irányt megtartja?
Miskolcból kiindulva kizárt. Olvasd vissza a topicot kicsit. ;)
Az világos, hogy Miskolcon mi a helyzet, de nem tudom, hogy a budapesti piacon érdemes-e még ilyen általános célú ker. rádiót csinálni (talán AC/CHR szaknyelven), mint egy kicsit "rétegesedni". Elvégre itt van 25 rádió.
 #32986  Szerző: Obladioblada

Zsolt írta:
Az kizárt, hogy ha az N-Joy vette meg a frekvenciát, akkor ezt a márkát és zenei irányt megtartja?
Miskolcból kiindulva kizárt. Olvasd vissza a topicot kicsit. ;)
 #32983  Szerző: Zsolt

Sajnálom, hogy megszűnik a Sztár FM. Nekem nagyon tetszett a zenei paletta és annak szélessége is. Illetve még tetszik is, tekintve, hogy még most is tömve van reklámokkal, és ebben a kívánságműsornak csúfolt izében is vannak kérések. Ilyenkor mi van? :oops:
 #32951  Szerző: Snake

Most akkor lesz jórádió vagy nemlesz, vagy mikor lesz, vagy egyáltalán mi lesz? :D
 #32926  Szerző: Pasa

Ezek szerint valóban mp3-lejátszót kell venni. Kedves "öregek", nem kell a rádió, minek az, elavult! Telefonon is lehet zenét hallgatni. Ja, hogy azon a kütyün még "tárcsázni" sem egyszerű??? Hát, ez van. Nem a hülyéké a jövő... :(
 #32925  Szerző: Rádiós

Reméljük nem szűnik meg, sőt fejlesztik. Lenne rá igény. Pluszok meg N-Joy-ok akadnak páran.
 #32921  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:Addig is ott a Juventus enyhe vigasznak.
Jaja, csak az túl enyhe...
 #32920  Szerző: nyikolaj

Addig is ott a Juventus enyhe vigasznak.
 #32919  Szerző: Pasa

Ezt nem értem én sem! Persze valószínűleg az eladás már el volt döntve akkor, mikor még senki sem hitte, hogy nem lesz Sláger. 40 felettieknek minek rádió? Fizetésképtelen korosztály... Nem baj, valaki majd csak a fejéhez kap. Ez történt 1995-ben először (92,9 Star Rádió), aztán 1998-ban másodszor (Sláger), és végül 2003-ban is (Sztár FM). Mint tudjuk, a történelem ismétli önmagát. :yes:
 #32918  Szerző: Vendég

árpi írta:De nem is értem minek akarják "elpusztítani", iszonyat jó hallgatottsági eredményei vannak (azt figyelembe véve, hogy 0 a promó és műsor alig van rajta).
A Sláger megszünte miatt meg most pláne jól mehetne a szekere.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 65