RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#52771  Szerző: mimi

Balázs kijavít, ha tévedek, de a Graffitiben felbukkanó "vendéghangok" egyfajta tehetségkutatást is szolgálnak. Sok évfolyamtársam is felbukkant benne.
Török Móni meg már régebbóta van a Party FM-nél is, akárcsak a 88-ból ismert Bálint Gergő.
 #52767  Szerző: csokie

Sztár FM Miskolcnak mi a streamja, mert igen jó rádió :)
 #52744  Szerző: SzD

Boldizsár Kata a Jazzy-hez, Török Mónika pedig a PartyFM-hez ment, ha jól tudom. A Graffitiben pedig Tiszás fiatalok (is) vannak.
Amúgy meg maximálisan egyetértek azokkal, amiket leírtál. :)
 #52729  Szerző: Zoey

A Rádió Pluszon (103 Sztár FM-en) az esti Graffiti - Az akkusztikus irkafirka című műsor tetszik. Jobb, mint néhány hónapja volt. Bár nem tudom sosem, hogy a műsorvezető mellett minden nap más és más megszólaló emberek kicsodák. De jó témák vannak, és elég sok infót mondanak róluk.
Azért itt is tűntek el hangok az elmúlt hónapok során, persze lehet, más N-Joyos adón tűntek fel (Boldizsár Kata, Török Móni - na pl. ő abszolút nem hiányzik, bár nem vagyok benne biztos, hogy pl. a Sztáros szignálokban azóta nem az ő hangját hallom-e).
Jók a műsorvezetők, bár akad itt is, aki nekem nem jön be (csak a reggeli hadarógépet említeném, akiről nem csak én, hanem minden megkérdezett ismerősöm hasonló véleménnyel van).
Nem gondolnám, hogy könnyen legyőzhetik a 88-at hallgatottságban, de sok város már egy ilyen helyi rádiónak is örülne...
 #50066  Szerző: nyikolaj

Olyan hatalmas dombságok szerencsére nincsenek Miskolc vonzáskörzetében....
Ennek ellenére még se tökéletes a vétel...
Sőt tovább megyek...
A diósgyőri városrészen sem vagyok elragadtatva a helyi rádiók vételétől....
Azt nem tudom,hogy az épületekben milyen a vétel arra,de tény,hogy én a mobilommal próbáltam rádiózni,és nem voltam nagyon elégedett....
 #50030  Szerző: lambda

nyikolaj írta:Amúgy én soha nem értettem,hogy miért nem fedi a valóságot ami leírt adat...
A miskolci Sztár honlapján állítólag 40 km vonzáskörzetig stereoban, 60 km-en belül monoban lehet fogni az adót...
Nos én légvonalban csak 20 km-re vagyok Miskolctól,de a 103 mhz nem hogy monoban,de be se tudom fogni...
Ha megtoldom a hifimet drótokkal,akkor jön be recsegve valahogy....
Mindenesetre érdekes....
"Drótoktól" nem kell csodát várni! :D Javasolnék egy URH sávra készült vertikálisan elhelyezett antennát! Szerintem jó lesz! ;) OFF .. END ..
Ettől eltekinve a miskolci Sztár tényleg kis területet fed le! Az autórádiós viszonyokról tudok nyilatkozni, miskolctól dél felé haladva már Nyékládházán sem igazán fogható! Mondjuk rádióadási - domborzati szempontból Miskolc elég elvetélt, a többi városi adó is elég kis területen szól jól!
 #50026  Szerző: nyikolaj

Amúgy én soha nem értettem,hogy miért nem fedi a valóságot ami leírt adat...
A miskolci Sztár honlapján állítólag 40 km vonzáskörzetig stereoban, 60 km-en belül monoban lehet fogni az adót...
Nos én légvonalban csak 20 km-re vagyok Miskolctól,de a 103 mhz nem hogy monoban,de be se tudom fogni...
Ha megtoldom a hifimet drótokkal,akkor jön be recsegve valahogy....
Mindenesetre érdekes....
 #49986  Szerző: molnarb

Mikrón megy át az adás Berettyóról Derecskére!
 #49954  Szerző: Snookie

Ilyen ez..amikor egy rádiónak semmi köze nincs ahhoz a településhez ahol szól... :vomit:
 #49953  Szerző: akosfive

Jók a zenéitek, meg kellemes hallgatni a legtöbb műsorvezetőt, de könyörgöm...ha már régiókon átívelő rádiót csináltok csináljátok jól.
De ne mondjátok már be a miskolci Sztár FM rádióban azokat a miskolci színházi előadásokat, amelyeket két napja lemondták betegség miatt (ha kell elintézem hogy érkezzen nekik sajtóanyag a színháztól), valamint tanuljatok meg olvasni és ne mnodják hogy a villamosprojekt munkálatai miatt le van zárva a tizedhonvéd utca, mikor mincs le zárva. Sőt ilyen utca sincs! TIZESHONVÉD utca....jaaaa hogy olyan tényleg van? Ha már olvasni nem tud valaki, akkor guglizzon, vagy bárhol nézzen utána...de három hete ilyen ronda bakit....aki hallgat titeket Miskolcon, emiatt rajtatok röhög.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 52