RADIOSITE Fórum

• Class FM

#168513  Szerző: Gr3g0ry

Wolfman írta:
Gr3g0ry írta:
ClassCredo írta:Hogy érted ezt, hogy mi lesz veled Class FM? Egyébként McNutt azt mondta még május 15-én, hogy május 15 és június 15 között bemutatják az applikációjukat. Erről lehet valamit tudni?
Az elmúlt időszakban azért történt megrázó dolog is:majd megfellebezték a döntést a pályázattal kapcsolatban,a tulaj kitart a "terméke" mellett és online folytatja a működést.Annó a sláger kb. 1 év után feladta a "harcot".
Ezt légy szíves fogalmazd meg még egyszer, mert alig értek belőle valamit. Most akkor elveszették a pert vagy nem?
Fellebezés=Ez maga a per amiről kérdezel,szó sincs másról.
 #168509  Szerző: Wolfman

Gr3g0ry írta:
ClassCredo írta:Hogy érted ezt, hogy mi lesz veled Class FM? Egyébként McNutt azt mondta még május 15-én, hogy május 15 és június 15 között bemutatják az applikációjukat. Erről lehet valamit tudni?
Az elmúlt időszakban azért történt megrázó dolog is:majd megfellebezték a döntést a pályázattal kapcsolatban,a tulaj kitart a "terméke" mellett és online folytatja a működést.Annó a sláger kb. 1 év után feladta a "harcot".
Ezt légy szíves fogalmazd meg még egyszer, mert alig értek belőle valamit. Most akkor elveszették a pert vagy nem?
 #168508  Szerző: altermanus

Gr3g0ry írta:
akkor még van 4 hónap :troll:
 #168506  Szerző: Gr3g0ry

#168470  Szerző: ClassCredo

Szerintem sikeres igaz valós számokat nem tudni mert a 8-tól a 300000-ig már mindent lehetett olvasni.
 #168468  Szerző: noartist

Igen, holnap lesz 15.
Másrészt, a per eredményhirdetéséig már biztosan kitart a rádió. Az egy másik kérdés, hogy -a realitás talaján- mennyire sikeres.
 #168467  Szerző: ClassCredo

Hogy érted ezt, hogy mi lesz veled Class FM? Egyébként McNutt azt mondta még május 15-én, hogy május 15 és június 15 között bemutatják az applikációjukat. Erről lehet valamit tudni?
 #168438  Szerző: Gr3g0ry

Én inkább egy fontosabb kérdést tennék fel: Milesz veled Class?
 #168409  Szerző: ClassCredo

Körülbelül mennyi lehet a Class FM napi hallgatottsága? Azért kérdem mert elég sokféle dolgot lehet olvasni.
 #167861  Szerző: Marcii

Ez az új Morning Show nem annyira gáz szerintem.Ma hallgattam és egész jó de szerintem ez a ClassTus nagyon rossz bár tény hogy ötletes.A másik ami engem idegesít az ilyen fél másodperces megszólalások.De úgy összességében egész jó.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 510