RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#98081  Szerző: Ivoa

veterán írta:Miert vennenek meg egy tobb millioval tartozo, jogosultsagat hamarosan ugyis elveszto halozatot?
A vidéki frekvenciákon (Szigetvár, Dombóvár, Letenye, Marcali) nincs adósság, és a frekvenciák is még hosszú évekig használhatóak (2017-ig, ha jól emlékszem). Ha most ezeket kereskedelmiként újra meghirdetik, aligha akad bármelyikre is a Rádió 1-et kivéve más jelentkező. (Még a budapesti frekvenciáknál is minden jelentkező kaphat lehetőséget.)

A komlói frekvenciát fel lehet a szigetvári/dombóvári vételkörzet-bővítéseként is használni. Így megérheti a R1-nek a teljes hálózatot megszerezni (azt nem tudom, hogy ezt a négyet lehet-e egy adásos műsorrá gyúrni, tekintve, hogy mind a 4 jelenleg 24 órás önálló műsort ad.

A másik két jelentkezőként pedig a Lánchíd, vagy a Mária Rádióra gondoltam. :troll: Utóbbinak amúgy is a profiljába vág kis hatósugarú adókat üzemeltetni.
 #98071  Szerző: veterán

Miert vennenek meg egy tobb millioval tartozo, jogosultsagat hamarosan ugyis elveszto halozatot?
 #98070  Szerző: Risefan

asr27 írta:
Ivoa írta:
Attis írta:Vajon a kisebb (Dombóvár, Marcali, Letenye, Szigetvár) frekik megmaradnak?
Gondolom, eladják őket. Három potenciális vevő is lehetséges :P
Három? A R1-ben biztos vagyok, de ki a másik kettő? :)
pl Rise fm? :D
 #98069  Szerző: asr27

Ivoa írta:
Attis írta:Vajon a kisebb (Dombóvár, Marcali, Letenye, Szigetvár) frekik megmaradnak?
Három? A R1-ben biztos vagyok, de ki a másik kettő? :)
 #98065  Szerző: Ivoa

#98064  Szerző: Attis

Vajon a kisebb (Dombóvár, Marcali, Letenye, Szigetvár) frekik megmaradnak?
 #97548  Szerző: asimov

Tenyleg... kicsit visszaszokom rajuk, mert amiota sajat radioja van kis varosomnak, tobbnyire azt hallgatom ;)
hori írta:
rmihaly76 írta:Nagyon jo classic mix (~90') megy 88.0-an!
Minden héten pénteken és szombaton 20 és 21 óra között. :yes:
 #97536  Szerző: hori

rmihaly76 írta:Nagyon jo classic mix (~90') megy 88.0-an!
Minden héten pénteken és szombaton 20 és 21 óra között. :yes:
 #97520  Szerző: asimov

Nagyon jo classic mix (~90') megy 88.0-an!
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 62